Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mala Leona (2) teško diše, kašlje i više ne izlazi van

None Foto: 24sata

Mala Leona Zajšek ne izlazi van je ne može disati pod maskom. Ddobila je i treći inhalator, a roditelji se nadaju da će sve ponovno krenuti na bolje

Mala Leona Zajšek (2) teško diše i još se bori s kašljem. Ne izlazi van, jer ne može disati pod maskom. Roditeljima su liječnici  dozvolili da koriste tanje i prozračnije maske, ali ni to nije pomoglo. Sada je dobila i treći inhalator, a roditelji se nadaju da će joj taj konačno pomoći.  
- Leona ne može van zbog problema s disanjem. Nije ništa bolje, međutim vjera i snaga je ne napuštaju. Čekamo odluku liječnika. Ona je moja mala lavica! - rekao je njezin otac Damir.  
Mala Leona i dalje slabo jede i pije, a liječnici su rekli da je to normalno i da će trebati vremena da joj se ponovno vrati apetit. Roditelji su to tako i prihvatili. Nadaju se da će sve ponovno krenuti na bolje. Leona je u freiburškoj bolnici je već tri mjeseca, a od transplantacije koštane srži prošlo je dva mjeseca. Mala lavica bori se s rijetkom vrstom leukemije. Donedavno joj je stanje bilo dobro pa je posljednjih mjesec dana po dva sata bila na svježem zraku. 

Komentari (16)
  • Srce malo, izdržala budeš ti sve i veselo trčala.

    13. 9. 2009,   14:11
  • Leonice, svi smo uz tebe i tvoje najmilije, iskreno se nadam da če na kraju sve biti u redu i da češ ozdraviti a ako treba novaca javi nam !!!! :)

    13. 9. 2009,   14:16
  • želim ti svu sreću ovoga svijeta!

    13. 9. 2009,   13:36