Obavijesti

News

Komentari 1

Mala Marta iz Zagreba: Kada čujete Iru u Grinchu, to sam ja

Mala Marta iz Zagreba: Kada čujete Iru u Grinchu, to sam ja
1

Otišla je na audiciju i baš su nju izabrali za glas u popularnom crtiću o Grinchu koji je stigao u kina. Ona je Marta, odnosno Ira i jedva je čekala svima ispričati da će baš nju slušati u kinu

VIDEO

Bok, ja sam Ira. Sa svojim frendićima pokušavam oteti Djeda Božićnjaka kako bi našoj prijateljici ispunio želju da njezina mama ne radi na Badnjak.

Rekla nam je veselo djevojčica koja nas je, svojom uvjerljivošću, umalo i uspjela zeznuti da zaista radi na otmici Djeda Božićnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:32

Ona je ustvari Marta Simikić (9) iz Zagreba koja je radila na sinkronizaciji megapopularnog crtića Grinch i dala svoj glas djevojčici Iri.

Gledajući u plakat Grincha, zelenog mrzovoljka koji pokušava uništiti Božić, ne može sakriti sreću i uzbuđenje. Na audiciju za sinkronizaciju došla je preko mjuzikl škole Husar-Tomčić u kojoj pjeva, pleše i glumi.

- Sestra i ja smo otišle na audiciju, pročitale s papira nekoliko rečenica i nakon nekoliko dana mi je tata rekao da su odabrali mene.

Otišla sam u kupaonicu, zatvorila se i vrištala od sreće. Ne mogu vam ni opisati koliko sam bila uzbuđena - priča.

Posao je, kaže s ponosom, odradila bez 'pol frke'.

'Sjedim u kinu i čujem svoj glas'

- Došla sam u studio, stavila slušalice i na mikrofon izrecitirala nekoliko rečenica, koliko sam dobila za ulogu djevojčice Ire. To mi je bilo prezabavno. Ja obožavam Grincha, presmiješan je, ali mi je super kako on na kraju postane dobar. Mi se doma svakog Božića okupimo svi u boravku i gledamo film ‘Kako je Grinch ukrao Božić’.

Nisam mogla ni zamisliti da ću baš ja sudjelovati u crtiću o njemu - kaže ova učenica trećeg razreda koja je, iako toga nije ni svjesna niti to želi priznati, postala glavna faca u školi među vršnjacima.

- Nisam mogla dočekati da prijateljima i učiteljici ispričam da će, kad budu gledali crtić, čuti i moj glas - kaže.

Nitko iz razreda nije bio ljubomoran, svi su presretni i kažu mi da ga jedva čekaju pogledati. Sad me i zovu Ira - priča Marta i dodaje:

- Joj, bilo mi je presmiješno gledati crtić u kinu. Sjedim u fotelji u kinu, a čujem svoj glas. Iskreno, mislila sam da ću grozno zvučati, ali zadovoljna sam - skromno će Marta koja inače dolazi iz plesne obitelji pa joj umjetnost nije strana.

I njezin tata Zoran je prije sinkronizirao animirane filmove i tako uveseljavao mališane.

- Ja radim u kazalištu i lijepo je vidjeti djecu kako idu tvojim stopama. Prekrasno je vidjeti obje kćeri na pozornici u mjuziklima. Marta je prije išla na taekwondo, ali se odlučila ipak za umjetnost. Odlična je učenica u školi, obožava pjevati, plesati i glumiti, super joj to ide, kao rođena je za to. Po cijele dane doma pjeva i glumi pa je i ovaj posao odlično odradila - kaže tata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.