Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Maloljetnike kazneno prijavili zbog kamenovanja autobusa

None Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Zadarska policija uhvatila je trojicu maloljetnika, a sumnjiči ih za kamenovanje autobusa prošlog petka na području Biograda

Policijski službenici Policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad tri maloljetne osobe  ( u dobi od 15,15 i 16 godina), koje se sumnjiče za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom - priopćila je Sonja Šimurina iz zadarske policije. 

NAPAD KOD BIOGRADA 'Kamenovali su nam autobus, ljudi su vrištali, prozori pucali'

Podsjetimo, napadači su prošlog petka, nešto iza 22 sata, kamenjem zasuli bočnu stranu autobusa na magistrali između Pakoštana i Biograda, prije skretanja autobusa na stanicu u Biograd. Nakon napada su vozač i kondukter izašli van kako bi uhvatili napadače koji su navodno bili u grmlju, ali ih nisu uspjeli pronaći. 

Prema trojici maloljetnika nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog Dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. 

Komentari (10)
  • A što je sa zakonom koji kazuje da djeca ispod 16 g. ne smiju bit vani iza 22 sata. Ovu štetu na autobusu i pretrpljenih strah naplatit roditeljima uz pomoć kredita.

    8. 11. 2019,   14:46
  • Sad roditeljima udarit kaznu od 20 000kn. A firma nek podigne privatnu tužbu protiv svakog od njih.

    8. 11. 2019,   16:09
  • Oderati sad roditelje pa neka plate sto su dobro odgojili djecu

    8. 11. 2019,   16:49