Obavijesti

News

Komentari 23

"Mama mi je platila da uklonim grudi i postanem muškarac!"

"Mama mi je platila da uklonim grudi i postanem muškarac!"
2

Jessica Danes (21) u siječnju ove godine počela je transformaciju u Olivera. Iako će još neko vrijeme morati sačekati da dobije penis, majka joj je platila operaciju grudi

VIDEO

Iako je Britanka Jessica Danes (21) iz Surreyja strahovala kako će riječi koje želi izgovoriti cijeli život uništiti blisku vezu koju ima s majkom Victorijom (39), nije više mogla šutjeti.

- Mama, žao mi je, ali želim biti muškarac! - konačno je izgovorila. Šokantnim priznanjem u siječnju ove godine počela je devetomjesečna transformacija kojom je Jessica postala Oliver. Victoria je čak platila 4000 funti (35.000 kuna) kako bi Jessica odstranila dojke jer bi preko zdravstvenog osiguranja čekala dvije godine, piše The Mirror. Počela je piti muške hormone od kojih joj se produbio glas i počele rasti dlake na licu.

- Trebalo mi je neko vrijeme da priznam sam sebi da sam muškarac zatočen u ženskom tijelu. Sada sam ono što jesam. Nikada nisam bio sretniji - rekao je Oliver i dodao kako je mislio da će proces biti teži nego što je bio. Međutim, priznaje kako mu je majčina potpora bila od strahovite pomoći. 

- Mislim da je bila više sretna nego iznenađena. Sad smo i bliži nego ikada - rekao je Oliver, a Victoria je dodala kako je oduvijek osjećala da Jessica nešto skriva od nje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Da budem iskrena, laknulo mi je shvativši kako nisam ja kriva. Rodila sam dijete sa ženskim genitalijama i tako sam ga odgajala, ali rodio se u krivom tijelu - dodala je majka. Jessica se nikada nije igrala s Barbikama već je više voljela Lego kockice. Najgore je bilo u pubertetu. Dobila je menstruaciju i počele su joj rasti grudi i sve je nekako izgledalo krivo. 

- Znao sam da nešto nije u redu, ali nisam znao što. Često sam padao u depresije i zatvarao se u sebe - dodao je Oliver. Godinama je čuvao tajnu. Jessica je čak bila i djeveruša sedam puta. Sa 17 godina priznao je da je homoseksualac jer mu se činilo kako će ljudi to lakše prihvatiti nego da je muškarac. 

U  narednih nekoliko godina nada se kako će otići na operaciju promjene spola. Penis će ga koštati 25.000 funti u privatnoj klinici. Ima i podršku djevojke Cat s kojom je u vezi sedam mjeseci. Planiraju zajednički život. 

- Nije mi teško čekati jer sam već muškarac. Nije mi žao što sam bio Jessica, ali veselim se budućnosti Olivera - dodao je Oliver. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji