Obavijesti

News

Komentari 172

Mamić objavio fotografije rane: Hvala svima, vratit ću se jači!

Mamić objavio fotografije rane: Hvala svima, vratit ću se jači!
4

Savjetnik Dinama zahvalio se svima koji su mu pomogli nakon ranjavanja u Hercegovini prošlog tjedna. Na fotografijama se vide rane na nozi i Mamić na štakama...

VIDEO

Na službenom Facebook profilu Zdravko Mamić se oglasio prvi put nakon što je propucan prošlog tjedna. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Dirnut mnogobrojnim porukama podrške koje svakog dana primam od vas želio bih zahvaliti svojoj obitelji na čelu sa suprugom, koja je bila pola metra od mene u vrijeme pokušaja ubojstva. Isto tako veliko hvala mojoj rodbini koja je proživjela izniman strah na mjestu gdje je preminuo moj otac i gdje se svi skupa dolazimo svake godine pokloniti njemu u spomen.

Htio bih iskreno zahvaliti medicinskom osoblju bolnice u Tomislavgradu, posebno ratnoj liječničkoj jedinici na čelu s doktorom Vladom Tabakom koji me sa svojim timom, zahvaljujući ratnom iskustvu s takvim ozljedama, spremno dočekao i napravio fantastičan posao omogućivši mi liječenje te brzi povratak u Zagreb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

00:42

Zahvaljujem ravnatelju bolnice u Tomislavgradu doktoru Ivanu Bagariću te gradonačelniku Tomislavgrada Ivanu Vukadinu i njegovim suradnicima koji su odmah došli u bolnicu pružiti mi podršku.
Svim liječnicima i sestrama koji su brinuli da moji teški dani i oporavak dobro prođu zahvaljujem ovim putem. Hvala ravnatelju KBC-a Sveti Duh prof. dr. Mladenu Bušiću, doktoru Tomislavu Matejiću i svima koji su brinuli o mom zdravlju.

Također, velika zahvala našem klupskom doktoru i šefu ortopedije profesoru Saši Jankoviću koji je uz mene bio svake sekunde, doktoru Ivici Smodeku, mojoj supruzi i kćerima koji me previjaju svaki dan.


Hvala svim građanima naše Hrvatske, posebno Dinamovcima na iskrenim riječima podrške i željama za brzi oporavak, vaša podrška je razlog zbog kojeg ću se truditi što prije vratiti bolji i jači.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 172
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović