Obavijesti

News

Komentari 147

Mamića čuvaju zaštitari: Digne li palac gore, možete mu prići

Mamića čuvaju zaštitari: Digne li palac gore, možete mu prići
2

Idiote, budalo, kretenu, vikao je Zdravko Mamić prema fotoreporteru. Poslao je i zaštitara da ukloni “smetnju”. 'Nemoj ga tući', dobacio mu je Zdravko

VIDEO

Bilo je to u Međugorju ispred Ville Regine, u kojoj već godinu dana stanuje bivši savjetnik i gazda Dinama. Iz automobila je izašao u dresu “modrih”, nervozan, vjerojatno zbog odlaska u Sarajevo i odluke o izručenju Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

Prići mu bez dozvole ne može nitko. Uz njega su stalno minimalno dva tjelohranitelja i vozač. Uglavnom se drži uobičajenog rasporeda, a kamo ide i kad te gdje će sjesti, uvijek je dobro promišljeno.

U kafiću nikom neće okrenuti leđa, uvijek sjedi leđima uza zid, a stol do njega su “smješteni” zaštitari. Želite li Mamiću pristupiti, prvo morate doći do tjelohranitelja, jedan od njih potom odlazi svojem gazdi i kaže mu za vaš upit. Pokaže li Mamić palac gore, onda mu možete prići, ako ne... A, sve vam je jasno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'Financira me brat, planiram li pobjeći? Ne pada mi na pamet'
'Financira me brat, planiram li pobjeći? Ne pada mi na pamet'



Osjećate se kao u sceni “Kuma”, a taj vas osjećaj ne napušta niti kad uđete u Villu Reginu. Dok Mamić boravi u svojem apartmanu, ispred lifta uvijek dežura barem netko od zaštitara. U Villi Regini je bivši gazda Dinama odsjedao i prijašnjih godina, znao je dolaziti s majkom, s kojom je hodočastio na Brdo ukazanja. U Reginu je prije četiri godine na tri dana došla i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Zdravko Mamić u Međugorju pazi baš na svaki detalj. Nikad ga nećete pretjerano dugo vidjeti u istom automobilu. U posljednjih godinu dana koristio je barem deset različitih auta kako bi izbjegao da ga netko prati. No nećete ga vidjeti u jeftinim vozilima, zadržao je luksuzni stil života, ako je putuje samo pratite prvu ligu automobila, BMW, Mercedes, Bentley, možda načas i ugledate Zdravka.

Mamić više nije u Međugorju: Čekaju ga na sudu u Sarajevu
Mamić više nije u Međugorju: Čekaju ga na sudu u Sarajevu



U Međugorju i dalje ima status zvijezde, no znaju ga u kafiću izvrijeđati navijači kad gleda neku utakmicu. I dalje je široka srca, nerijetko netko dođe u hotel tražiti kojekakvu pomoć, a Mamić uvijek iz džepa izvuče koju kunu ili euro.

Nije usamljen, svjedoci nam kažu da ne prođe nekoliko dana da mu u goste ne dođe netko iz Dinama. Nekad je redovit bio bivši direktor Svetina, a na “konzultacije” dođu i niži službenici kluba iz Maksimirske.

Neki stanovnici uvjeravaju nas da je Mamić postao opsjednut vjerom. Kažu da je posljednjih mjesec dana sve rjeđe viđen na ulicama Međugorja, osim kada dolazi u crkvu na molitvu krunice u popodnevnim satima.

Sudu u Sarajevu je obećao da neće bježati. Morao je predati putovnicu te se jednom tjedno mora javljati policijskoj postaji u Čitluku. Na sud je došao nakon što je od Državne agencije za istrage i zaštitu dobio poziv na temelju potjernice iz Hrvatske i obavijesti Interpola da se nalazi na međunarodnoj tjeralici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina