Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Manijak je pobjegao iz Vrapča: Objavljivao navijačke pjesme...

None Foto: Pixsell/Facebook

B. I. (33) je prošle godine svojim nasilničkim i rastrojenim ponašanjem nekoliko puta uznemirio Zagrepčane, a policija je protiv njega podigla nekoliko prijava

Zagrebačka policija u utorak je pronašla za B. I. (33), koji je u nedjelju odšetao iz Psihijatrijske bolnice Vrapče u nepoznato.

On je prošle godine svojim nasilničkim i rastrojenim ponašanjem nekoliko puta uznemirio Zagrepčane, a policija je protiv njega podigla nekoliko prijava, javlja Jutarnji list.

B. I. je 12. svibnja prošle godine, nešto prije podneva, u tramvaju ZET-a, ničim izazvan i bez ikakva povoda, počeo rukama i nogama udarati građane. Tijekom vožnje pozvana je i policija koja je presrela tramvaj na Savskoj cesti, na postaji kod Cibonina tornja. Prestrašeni svjedoci napada kazali su kako je B. I. počeo divljati poput manijaka, te da je djelovao rastrojeno, nije mu bilo bitno koga udara, već samo da udara. Ozlijedio je dvoje ljudi.

Nakon toga, u noći sa 2. na 3. srpnja nakon koncerta 2Cellosa na zagrebačkom Tomislavcu B. I. je u pothodniku Importanne centra mahao nožem i urlao iz petnih žila “Sve ću vas pobiti!”. Imao je krvavo lice, te je pred prolaznicima razbio staklenu bocu, a vrijeđao je sve koji su ga gledali. Policija ga je onesviještenog i krvave glave pronašla na stubama.

Zanimljivo, dok je policija intenzivno tragala za B. I., on se očigledno skrivao negdje gdje je imao dostupnu internet vezu. Naime, na njegovom Facebook profilu u ponedjeljak poslijepodne objavljene su brojne poveznice, među kojima na nekoliko navijačkih pjesama, ali i na nekoliko videa vezanih uz policijske potjere u SAD-u.

Komentari (50)
  • pa što ste mu onda zamaglili lice?

    21. 3. 2017,   10:40
  • Što ste očekivali od manijaka?Da objavljuje šlagere tipa "Samo jednom se ljubi"?

    21. 3. 2017,   10:39
  • Znači zamaglili ste mu lice tako da ako ga sretnemo možemo, šta? Prijavit policiji da je viđen? WTF...

    21. 3. 2017,   10:48