Obavijesti

News

Komentari 178

Manijak napada žene u Splitu: Prijavljena su već četiri slučaja

Manijak napada žene u Splitu: Prijavljena su već četiri slučaja
1

Nakon manijakalnog napada na tri žene u studenom prošle godine, u petak 13. siječnja ove godine, 43-godišnja žena prijavila je napad nepoznatog muškarca

VIDEO

Nakon manijakalnog napada na tri žene u studenom prošle godine, u petak 13. siječnja ove godine, 43-godišnja žena prijavila je napad nepoznatog muškarca koji ju je snažno udario u vrat bez ikakvog povoda, dok je sama šetala ulicom u Splitu. Splitska policija potvrdila nam je njezinu prijavu o napadu koji se dogodio nešto iza 17 sati na križanju Ulice kneza Ljudevita Posavskog i Ulice Dujma Mikačića nedaleko od samog središta grada.

No, je li "spinutski" napadač isti muškarac kao i ovaj iz prošloga tjedna, u policiji zasad mogu samo nagađati. Odmah nakon dojave o napadu izašli su na mjesto događaja no, kako navode, "prilikom obilaska užeg i šireg prostora nisu zatekli osobu koja bi se mogla dovesti u svezu s navedenim događajem". Žena koju je muškarac skriven pod kapuljačom udario s leđa toliko snažno da je zateturala, nije imala vidljivih ozljeda i nije zatražila liječničku pomoć. Uspjela ga je "snimiti" premda je bio sumrak opisavši ga kao visokog mlađeg muškarca vitke građe s zelenom kapuljačom.

Prvi ovakvi napadi na žene, zabilježeni su u noći na 28. studenog, a sve se odvilo u roku od sat i pol, od 23.30 do jedan poslije ponoći. Prvo je napadnuta 17-godišnjakinja, potom 28-godišnjakinja te na kraju 22-godišnjakinja. Najmlađa napadnuta djevojka koju je manijak cipelario odbila je liječničku pomoć i nije imala vidljivih ozljeda, baš kao ni 28-godišnjakinja dok je posljednja žrtva "spinutskog manijaka" imala lakše ozljede. Nju je udario šakom u čeljust. Ni u jednom od navedenih napada nije prijavljen pokušaj silovanja.

Meta napadača uvijek su žene, a sudeći prema opisanim događanjima, manijak dobro pazi da su same i da nema nikoga u blizini. Djevojke napadnute u studenom također su navele da je napadač mlađi i da je imao zelenu kapuljaču. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prema do sada prikupljenim saznanjima, ne možemo potvrditi da se u spomenutom slučaju i u slučajevima napada na Spinutu u studenom prošle godine radi o istoj osobi. U odnosu na navedene događaje poduzimaju se izvidi u cilju pronalaska počinitelja. Osim navedenih, nismo zaprimili druge prijave sličnih napada na području Grada Splita - kažu nam u PU splitsko-dalmatinskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.