Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mara Tomašević sudu donijela snimke svojih ozljeda i prijetnji

None Foto: Ivica Galovic/PIXSELL 6

To što sam predala radi se o ozljedama koje sam imala na oku, nozi, rukama, licu. I jedan naš razgovor gdje je prijetio da će me ubiti. Bilo je toga cijeli život, rekla je Mara Tomašević

Na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu pod predsjedanjem suca Slavena Vidmara u srijedu je nastavljeno suđenje požeško slavonskom županu Alojzu Tomaševiću za obiteljsko nasilje i nasilje nad suprugom Marom. Na današnjem ročištu svjedokinja optužbe Marija Jozić rekla je da o nasilju obitelji Tomašević i ozljedama koje je supruga zadobila ništa ne zna. 

SUDE MU ZA OBITELJSKO NASILJE Tomašević: 'Nisam nasilnik, da sam to učinio, povukao bih se'

- Radila sam s Marom, o tome što se između njih dvoje događalo ništa ne znam. Čula sam ono što su čuli i drugi - rekla je. 

Sljedeće ročište bit će 29. ožujka, do tada će sudac Vidmar i zastupnici optužbe i obrane pregledati fotke i videosnimke ozljeda koje Alojz tom navodno nanio supruzi. 

Snimke datiraju od 15. srpnja 2016. Predala ih je sucu u dvije kuverte koje su ušle u sudski spis.

SUĐENJE ALOJZIJU TOMAŠEVIĆU 'Djeci sam rekla da ne idem iz svoje kuće pa neka me i ubije!'

- Vidjet ćemo o kakvom se dokaznom materijalu radi, tek tada ćemo se moći očitovati - rekao je branitelj Željko Damjanović.

- To što sam predala radi se o ozljedama koje sam imala na oku, nozi, rukama, licu. I jedan naš razgovor gdje je prijetio da će me ubiti. Bilo je toga cijeli život, rekla je novinarima supruga Mara Tomašević. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (24)
  • Konobar-general-župan. Ne treba više reći ni o njemu ni o državi.

    20. 2. 2019,   11:33
  • Tipično za hdz-ejce, sirovost sila i maltertiranje slbijih od sebe.

    20. 2. 2019,   11:34
  • Ja mislim da si ovaj lik uopće nije zabrinut za ovo suđenje.Mislima je daleko izvan sudnice i to mu je totalno gubljenje vremena.

    20. 2. 2019,   11:29