Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Maras o Branku Šegonu: Ta je priča za Vladu davno završena

None Foto: Željko Mršić/PIXSELL

Ponovit ću ono što sam već rekao. Biznis i politika moraju biti odijeljeni debelim armiranim betonom, rekao je ministar Maras komentirajući odluku Povjerenstva

Ministar poduzetništva Gordan Maras komentirao je odluku Povjerenstva o odlučivanju o sukobu interesa koje je u petak ocijenilo da je Branko Šegon dobio kredit po posebnim uvjetima te da je bio u sukobu interesa.  

Maras je rekao kako je to za Vladu završena priča od dana Šegonova razrješenja s mjesta pomoćnika ministra financija. 

- Ponovit ću ono što sam već rekao. Biznis i politika moraju biti odijeljeni debelim armiranim betonom. Ako se netko želi baviti biznisom neka se bavi biznisom, a tko se želi baviti politikom neka se bavi politikom - rekao je ministar. 

O Bandićevim autima: Svi bi trebali biti racionalniji

Upitan za komentar oko najavljene nabavke skupih automobila za zagrebačku Skupštinu, Maras je rekao kako bi svi u ovim vremenima trebali biti racionalniji i suzdržati se od nekih luksuza. 

- Ja na posao dolazim u svojem Peugeotu i tako će biti do kraja mandata - kazao je Maras.

Komentari (74)
  • Maras, ima još. A krediti nećaku direktora ERSTE banke, Radakoviću za kafiće Leggero, za ugostiteljstvo, što inače nitko ne može dobiti, zabranjeno. Kad to dolazi na red? A HGK i odvjetnici, npr Marijan Ružđak? Sve znate, punomoći ne otkazujete. Znate li da ima pravomoćnu presudu tvrke Badel 1862 za prevaru od 9,5 milijuna kuna! Da, to je taj odvjetnik. Svi vi dilate zajedno. Sve imate i prstom niste pomakli. Kak i USKOJ! Nećete vi na "svoje". Nisu iz HDZ-a, tu je kvaka

    7. 3. 2014,   11:56
  • On bi se sada oprao, a voda se totalno zamutila, što se više pere sve je prljaviji.Prije pranja predhodno razbistriti mutnu vodu, sav mulj odstraniti u kanalizaciju.

    7. 3. 2014,   15:22
  • nikakva priča nije završena, tupavko jedan!!! Sad tek treba zbrojiti štetu koju je drug građanima i državi počinio, koja je mogla biti daleko manja da ga je partija maknula sa mjesta odmah kad je izašla sramotna rabota kojom se bavio! Također mora odgovarati i tupan koji ga postavio na to mjesto; ukratko kompletna vlada za početak na godišnji odmor u Remetinec, dok se s..nja koja ste napravili ne razvrstaju po imenu i prezimenu! Nakon toga SUD, kao sa Sanaderom, koji je prema vama i vašoj vladi beba u pelenama!!!

    7. 3. 2014,   12:03