Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Maras o Liniću: Nije sukob, u nekim stvarima se ne slažemo

None Foto: Goran Stanzl/Pixsell 2

Maras je komentirao povezivanje s otkrivanjem povoljnog kredita kojeg je HBOR odobrio Šegonu: 'Imam s time veze, kao s pronalaskom krapinskog pračovjeka'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras negirao je navode o sukobu s ministrom financija Slavkom Linićem. Maras je dodao da samo inzistira na transparentnosti koju zagovara već duže vrijeme, a tako će nastaviti i ubuduće. 

- Imam s time veze, kao s pronalaskom krapinskog pračovjeka. Istina, mi se u nekim stvarima ne slažemo, ali nisam ni u kakvom sukobu - rekao je Maras.

Linić je ranije medijima rekao kako postoji sukob, ali ga nije želio komentirati.

Podsjetimo, Maras je pozvao Upravu HBOR-a da se javno očituje o napisima koji pomoćnika ministra financija Branka Šegona prozivaju za sukob interesa i dobivanje povoljnog kredita od HBOR-a.


Komentari (45)
  • Maras nema veze sa ničim.. Nije za ništa.. Zato i je tu gdje je..

    17. 1. 2014,   13:08
  • Želite li prevarom, neradom, nesposobnošću, lijenošću, mržnjom prema hrvatskom narodu, napuniti svoj novčanik, a i podebljati bankovni račun negdje u kakovoj egzotičnoj, jedvapostojećoj državi, učlanite se u SDP...tamo vam je zagarantirana zaštita precjednika te organizacije i najgoreg državnika u prošlosti i budućnosti, zoke milanovića, a i njegovog pobočnika, najpopularnijeg zaštitnika lopovluka u Hrvata, ministra deranja kože sa kumica na placu i opraštanja milijunskih poreznih dugova svojim prijateljima, pogađamo, s.linića neponovljivog...

    17. 1. 2014,   13:30
  • Promatrajući ovog mladog čovjeka ne mogu a da ne zavapim!Gospodo molim vas objavite Registar tjelesnih težina članova vlade i saborskih zastupnika prije i poslije izbora!Kao i Registar GGT-a!

    17. 1. 2014,   13:39