Obavijesti

News

Komentari 220

Marić: 'Ja sam Hrvat, katolik i prihvaćam Dobrovićevu ispriku'

Marić: 'Ja sam Hrvat, katolik i   prihvaćam Dobrovićevu ispriku'
1

A što se mene tiče, ovo je svima jasan poruka da se nije dobro olako nabacivati optužbama i neprovjerenim tvrdnjama, a što u konačnici udaraju na čast i ugled i dostojanstvo samog čovjeka, rekao je Marić

VIDEO

Preksinoć je išla jedna neutemeljena optužba koja me je neugodno iznenadila,  jer je došla od mog bivšeg kolege za koga sam mislio da je častan kolega i čovjek. Kao i uvijek, pokazalo se da sam ja govorio istinu, a da on nije. A što se mene tiče, ovo je svima jasan poruka da se nije dobro olako nabacivati optužbama i neprovjerenim tvrdnjama, a što u konačnici udaraju na čast i ugled i dostojanstvo samog čovjeka. Ja sam Hrvat, katolik, tako sam odgojen, prihvaćam ispriku, rekao je u četvrtak ministar Zdravko Marić. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Marić o Dobrovićevim optužbama da je lobirao za kredit Agrokoru! Reporterka: Olga Monika Menčik

Posted by 24sata on 13. srpnja 2017

Podsjetimo, Slaven Dobrović, bivši ministar zaštite okoliša i energetike i bivši član Nadzornog odbora HBOR-a iz redova Mosta, u utorak je kazao da se Marić izuzeo od glasovanja na sjednici Nadzornog odbora Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) na kojoj se krajem prošle godine odlučivalo o 48,3 milijuna eura vrijednom kreditu tvrtkama iz sastava Agrokora, ali da je ostalim članovima sugerirao da bi se kredit trebao odobriti. 

Dan kasnije reagirao je prozvani Zdravko Marić koji je zatražio ispriku od Dobrovića te je najavio da će u protivnom biti primoran pokrenuti tužbu zbog klevete i uvrede.

U četvrtak je objavljena snimka sjednice  Nadzornog odbora HBOR-a. Na toj se sjednici raspravljalo o kreditima društvima iz koncerna Agrokor. Radilo se o kreditu od 48,3 milijuna eura društvima Zvijezda d.d., Ledo d.d., Jamnica d.d. i PIK Vrbovec d.d.
Na snimci se čuje da se ministar financija Zdravko Marić zaista izuzeo na početku odlučivanja i nije sudjelovao u raspravi.

Nakon toga se Dobrović Mariću ispričao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 220
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je