Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marić: Moja kandidatura nije pokvarila odnos s Oreškovićem

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Suradnja mene i premijera je od početka bila dobra i nemam što drugo reći - odgovorio je Marić nakon što su ga novinari upitali kako surađuje s Oreškovićem

Ministar financija i HDZ-ov kandidat za novog mandatara Zdravko Marić novinarima okupljenima ispred Banskih dvora rekao je kako je njegov odnos s premijerom Oreškovićem i dalje dobar.

- Ja sam i dalje ministar financija. Operativno posao moramo raditi i zato sam i bio na sastanku, a ne moram govoriti o detaljima - kazao je Marić.

- Suradnja mene i premijera je od početka bila dobra i nemam što drugo reći - odgovorio je Marić nakon što su ga novinari upitali kako surađuje s Oreškovićem sada nakon što je obznanjeno da će biti HDZ-ov kandidat za mandatara i premijera umjesto Oreškovića kojega HDZ želi smijeniti.

Upitan zašto je pristao biti kandidat za mandatara, Marić je novinarima je kratko odvratio: 'To vam ne mogu ovako usput reći'.

Komentari (40)
  • Mariću ovo ti nije trebalo, sad si pokaza da si isti ka i hadezejci i mnoge si razočara jer sloviš kao za obrazovanog i sposobnog ministra a njima si samo privremeno potreban i onda će te odbaciti ka i staru krpu....

    14. 6. 2016,   15:54
  • Moja kandidatura nije pokvarila odnos s Oreškovićem, kaže ministar financija Marić i ostade živ? Nije nego! Ha, ha, ha... Da su hrvatski političari u ovih posljednjih 25 godina neovisne RH na sve izrečene laži plaćali porez, bili bi puki siromasi!

    14. 6. 2016,   15:45
  • kao da ne vidis kako prolazi tko s'karamarkom tikve sadi. od tebe se vise ocekivalo.

    14. 6. 2016,   15:47