Obavijesti

Promo sadržaj

Marija Šerifović rasprodala koncert u Ciboni!

Marija Šerifović rasprodala koncert u Ciboni!
2

Dugoočekivani koncert Marije Šerifović u zagrebačkoj Ciboni je rasprodan!

Zagrebačka publika po svemu sudeći jedva je dočekala ponovni susret s Marijom gdje će sutra, 06.04. puna dva sata uživati u njenim uspješnicama, a kako je Marija i sama najavila, nakon koncerta u Ciboni više ćemo se družiti u Zagrebu, ali i cijeloj Hrvatskoj. Za sebe kaže da je dijete u duši, ali kada je u pitanju posao – tu je surovi profesionalac. Iako je prije svakog koncerta nervozna, u trenutku kada izađe na pozornicu, kaže Marija, sve postaje u redu:

U ovom mi je poslu apsolutno najdraži sam čin trajanja koncerta – to smatram svojim poslom i to mi je najdraže!“, izjavila je Marija.
 

Osim što je najavila i posebnog gosta na zagrebačkom koncertu, mladog kolegu Roka Blaževića koji će ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, Marija je otkrila kako će koncert u Ciboni otvoriti s pjesmom „Pametna i luda“ koja je baš poput Molitve, puno toga promijenila u njezinoj karijeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„Pametna i luda“ je promijenila dosta toga zato što je postojao vremenski period neke moje pauze koju sam uzela od albuma koji je izašao 2014. godine. Do te sam pesme bila umorna od svega - od estrade, od pesama, od raznih pokušavanja.. i onda se desila pesma ''Pametna i luda“ i tu se nešto desilo – neka magija je krenula, ne znam što...ali magije se ionako ne objašnjavaju“, rekla je Marija.

Svoj prvi veliki solistički koncert u karijeri Marija je održala u Sava centru 2007. godine, u kojem je nedavno održala čak četiri uzastopna koncerta, uz zakazani i peti koncert pod nazivom „Druga strana ploče“ te svojim nenadmašivim glasom još jednom dokazala svoj glazbeni status u regiji te najavila nezaboravno druženje i sa zagrebačkom publikom!

Cijeli intervju s Marijom Šerifović pogledajte ovdje.

Marija Šerifović | 6.4. | Cibona Zagreb

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince