Obavijesti

News

Komentari 95

'Nemam veze s heroinom koji su pronašli na mom imanju...'

'Nemam veze s heroinom koji su pronašli  na mom imanju...'
1

ZNAM GA SLABO. ILI IPAK DOBRO? Zadarski odvjetnik i bivši suprug Ingrid Antičević još u srijedu je tvrdio da uhićenog dilera jedva poznaje. A sad je potvrdio da radi kod njega i da mu je iznajmio stan

VIDEO

Bedrija Gaxhu (60) zadarska je policija u utorak uhitila zbog sumnje u prodaju heroina. Naime, na imanju u Smilčiću kraj Zadra u balama sijena policija mu je pronašla gotovo kilogram, točno 950,5 grama heroina.

Do uhićenja Gaxha je bio radnik zadarskog odvjetnika Marka Marinovića, bivšeg supruga Ingrid Antičević Marinović koja je bila ministrica pravosuđa, uprave i lokalne samouprave. U srijedu smo kontaktirali odvjetnika Marinovića povodom uhićenja njegovog radnika, no tada nam je informaciju demantirao rekavši da njih dvojica nikada nisu imali nikakvu suradnju te da ga površno poznaje iz viđenja.

No, u petak je imao drugačiju verziju priče.

- Taj čovjek je na mom velikom imanju na selu radio neke fizičke poslove poput cijepanja drva. Stariji sam i potrebna mi je pomoć, a on je bio izvrstan radnik. Ja sam mu iznajmio stan u kojem je živio. Ne razumijem zašto me se povezuje s ovom pričom o heroinu u sijenu, nemam nikakve veze s tim - kratko nam je odbrusio Marinović.

Kako smo neslužbeno saznali iz dobro obaviještenih izvora, upravo je Marinović bio u autu s albanskim dilerom prilikom njegovog uhićenja nakon čega je tvrdio da se “površno poznaju”.

Odvjetnik nam tu informaciju nije htio potvrditi, ali nije ju ni demantirao. Bivši suprug ustavne sutkinje je bio odvjetnik i Ane Magaš, koja je bila osuđena zbog ubojstva svog supruga u stanu u Zadru. Tada je zbog odavanja odvjetničke tajne bio osuđen na 9 godina zabrane rada, ali mu se zbog proceduralne greške sudilo ponovno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu