Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Martilandija – oaza zdrave zabave na sjeveru Hrvatske

None Foto: Terme Sveti Martin

Novi tobogani za nove ljetne avanture u Termama Sveti Martin

Vodena oaza na sjeveru Hrvatske već više od 30 godina zabavlja brojne kupače željne dobre ljetne zabave, a od ovog lipnja pod novim imenom – Martilandija postaju bogatije za nove vanjske tobogane i prošireni bazen za djecu.


Za svega manje od sat i pol vremena vožnje iz Zagreba možete uskočiti u more zdravih i aktivnih sadržaja koji će vas u srcu netaknute prirode gornjeg Međimurja zabavljati sve do rujna. 


Novosti u ljetnom Aquaparku


Spori ljetni dani, sunce i vrućina idealni su za osvježenje. Kupaći i ručnik u torbu, ruksak na leđa i pravac Sveti Martin na Muri. Svježe iscijeđeni prirodni sok za osvježenje, skok u bazen za još jedno osvježenje i pogled na nove tobogane. Adrenalin vas razbuđuje i zabava počinje. Od lipnja ove godine ta će se zabava veselo spuštati novim toboganima direktno u vanjske bazene LifeClass Termi Sveti Martin, baš kao i vi. 


Pregršt zabavnih sadržaja za djecu i odrasle, punktovi s hranom i pićem i odlična atmosfera animacijskog tima u okruženju zelenila ove godine dobit će nove tobogane za nove ljetne avanture. Obnovljenim unutarnjim bazenima The Temple of Life sada će se pridružiti i Martilandija, hram zabave s tri nova tobogana: klasični otvoreni, spin bowl koji će vas zavrtjeti poput velikog lijevka i kamikaza čija će vas visina i brzina ispuniti adrenalinom. 


Početkom šestog mjeseca 2019. godine dođite u LifeClass Termama Sveti Martin i iskusite pravi ljetni tempo na novim toboganima vrhunske talijanske kvalitete. Na svježem zraku obogaćenom negativnim ionima odjurite u bazen na novim toboganima, a zatim po zdravi snack i sok te na sunčanje ili u hladovinu na odmor. 


I tako ukrug jer ljetna zabava je u Svetom Martinu na Muri.  
Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com

 

Tema: Promo sadržaj