Obavijesti

Promo sadržaj

Martilandija – oaza zdrave zabave na sjeveru Hrvatske

Martilandija – oaza zdrave zabave na sjeveru Hrvatske
1

Novi tobogani za nove ljetne avanture u Termama Sveti Martin

Vodena oaza na sjeveru Hrvatske već više od 30 godina zabavlja brojne kupače željne dobre ljetne zabave, a od ovog lipnja pod novim imenom – Martilandija postaju bogatije za nove vanjske tobogane i prošireni bazen za djecu.


Za svega manje od sat i pol vremena vožnje iz Zagreba možete uskočiti u more zdravih i aktivnih sadržaja koji će vas u srcu netaknute prirode gornjeg Međimurja zabavljati sve do rujna. 


Novosti u ljetnom Aquaparku


Spori ljetni dani, sunce i vrućina idealni su za osvježenje. Kupaći i ručnik u torbu, ruksak na leđa i pravac Sveti Martin na Muri. Svježe iscijeđeni prirodni sok za osvježenje, skok u bazen za još jedno osvježenje i pogled na nove tobogane. Adrenalin vas razbuđuje i zabava počinje. Od lipnja ove godine ta će se zabava veselo spuštati novim toboganima direktno u vanjske bazene LifeClass Termi Sveti Martin, baš kao i vi. 


Pregršt zabavnih sadržaja za djecu i odrasle, punktovi s hranom i pićem i odlična atmosfera animacijskog tima u okruženju zelenila ove godine dobit će nove tobogane za nove ljetne avanture. Obnovljenim unutarnjim bazenima The Temple of Life sada će se pridružiti i Martilandija, hram zabave s tri nova tobogana: klasični otvoreni, spin bowl koji će vas zavrtjeti poput velikog lijevka i kamikaza čija će vas visina i brzina ispuniti adrenalinom. 


Početkom šestog mjeseca 2019. godine dođite u LifeClass Termama Sveti Martin i iskusite pravi ljetni tempo na novim toboganima vrhunske talijanske kvalitete. Na svježem zraku obogaćenom negativnim ionima odjurite u bazen na novim toboganima, a zatim po zdravi snack i sok te na sunčanje ili u hladovinu na odmor. 


I tako ukrug jer ljetna zabava je u Svetom Martinu na Muri.  
Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.