Obavijesti

News

Komentari 174

Tetak mladenke stolcem ubio napadača i okončao masakr

Tetak mladenke stolcem ubio napadača  i okončao masakr
7

Rastrojeni Rade Šefer je u masakru kod Subotice ubio snahu, njezine roditelje, svoju bivšu suprugu te bivšeg tasta i punicu. Njega je ubio tetak ubijene mladenke

VIDEO

Radu Šefera (55), koji je u nedjelju rano ujutro kod Subotice iz lovačke puške ubio snahu Nataliju Bajtai, njezine roditelje te svoju bivšu ženu, bivšeg tasta i punicu, ubio je tetak smaknute Natalije, Francuz Emmanuel Danjon. Na svadbu nećakinji došao je sa suprugom Nathalie koja je u pucnjavi ranjena. Prevezena je u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu. 

Kako piše Kurir, kada je Šefer u rame ranio Emmanuelovu suprugu, ovaj je na njega nasrnuo stolicom. Ubojica je pao i na mjestu preminuo. Točan uzrok smrti utvrdit će se nakon završetka istrage. 

Cijeli dan pio pa krenuo u pokolj

Kako doznaje Blic, Šefer se prošle godine razveo od supruge Roze (47) te je nju navodno krivio da je sinu Vlastimiru našla mladu koja mu se nije svidjela. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dan nakon vjenčanja, tijekom kojeg je cijeli dan pio alkohol, otišao je do mjesta Orom, u kuću roditelja bivše supruge te ih ubio. Zatim se zaputio u selo Martonoš, udaljeno 33 kilometra, na drugi dan sinove svadbe. Tu je ubio snahu Nataliju (25) i njezine roditelje te svoju bivšu ženu. 

''Bila je to velika ljubav''

Prijatelji Vlastimira Šefera i Natalije Bajtai za Blic su kazali kako je ljubav između njih dvoje bila velika. U vezi su bili od 2012. godine, a zaručili su se prije godinu dana. 

- Željeli su polako pripremati svadbu i nisu žurili. Vjenčali su se u subotu. Bila je to velika ljubav koju smo u nedjelju trebali proslaviti na najljepši mogući način - rekao je jedan od potresenih gostiju. 

- Bili su prelijep par, gledala sam ih kako zaljubljeno šetaju selom i nisam ni slutila da bi se nešto ovakvo moglo dogoditi - kazala je jedna od Natalijinih sumještanki u Martonošu. 

Mladi par navodno je zajednički život trebao nastaviti u Francuskoj gdje je ubijena Natalija radila. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 174
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag