Obavijesti

News

Komentari 13

Maslenica: Pijan je iz pištolja ubio prijatelja iz djetinjstva

Maslenica: Pijan je iz pištolja ubio prijatelja iz djetinjstva
1

Oba muškarca su iz zagrebačke Dubrave. Svemu je navodno kumovao alkohol. Mještani su šokirani. Od rata nije bilo nikakvih problema

VIDEO

Zadarska policija je malo nakon ponoći u ponedjeljak dobila dojavu o pucnjavi na otvorenom u Maslenici. Do dolaska policajaca na teren Hitna pomoć je već odvezla ranjenog muškarca I. B. (42) u zadarsku Opću bolnicu.

Nakon samo sat vremena stigla je vijest da je od zadobivenih ozljeda muškarac umro. Policija je uhitila i privela G. Ž. (41) zbog sumnje za ubojstvo.

Kako doznajemo, oba muškarca su iz zagrebačke Dubrave i navodno su prijatelji od djetinjstva. G. Ž. živi u kući pokojnog oca, majka mu je u domu, razveden je i prije godinu dana se doselio u Maslenicu.

Ubijeni I. B. je došao na odmor u vikendicu u Vinjerac, mjesto desetak kilometara udaljeno od Maslenice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Noćas ništa nisam čuo, tek kad sam se probudio, vidio sam policiju pred kućom - kaže nam susjed. U Maslenici se vijest brzo proširila, a mještani nam kažu kako ih od jutra prijatelji zovu da pitaju što se to događa. Ulica u kojoj se dogodilo ubojstvo sasvim je izvan centra, na rubnom dijelu mjesta.

Pucnjava u Maslenici: Ubili su muškarca, osumnjičeni uhićen
Pucnjava u Maslenici: Ubili su muškarca, osumnjičeni uhićen

- Iz te kuće se često čula glasna glazba, stalno su bili neki derneci. Taj čovjek je došao iz Zagreba, radio je na baušteli, koliko znam. Nedavno sam čuo da je zamalo pao u komu, da je imao gotovo pet promila alkohola u krvi, no što se stvarno dogodilo otkrit će policija - kaže nam jedan mještanin.

Navodno se buka iz kuće čula još u nedjelju oko 17 sati, i to nije prvi put da tulumi počinju tako rano.

- U svakom slučaju, to su vam pijana posla. Tko zna kako i što se dogodilo, nema tamo ni ljudi u blizini. Moglo je biti svašta. Ne znam što bih rekao, strašno je svakako to što se dogodilo, sve nas je potreslo - kaže nam drugi mještanin Maslenice.

Iz zadarske policije nam kažu kako istražne radnje još traju. Doznajemo kako je ubojstvo počinjeno na otvorenom, pred kućom G. Ž. Fiat Punto riječkih registracija, koji pripada uhićenom Zagrepčaninu, policija je zatekla pred kućom, nakon čega ga je odvezla u Zadar zbog nastavka istrage. Pokraj njega je pronađen i ilegalni pištolj kojim je počinjeno ubojstvo.

- Bili su zajedno tu večer, bili su prijatelji, a mi još pokušavamo utvrditi što se točno dogodilo. Do pucnjave je došlo iz neregistriranog vatrenog oružja, a nad osumnjičenikom, koji je bio alkoholiziran, i dalje se provodi istraga - rekla nam je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin i dodala kako je osumnjičenik imao 1,7 promila alkohola u krvi. U mjestu u zadarskom zaleđu, na Novigradskome moru, policijski očevid je trajao u ponedjeljak do poslije podneva, a veći dio jutra je cesta na kojoj se dogodio zločin bila zatvorena za promet.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.