Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Massimo se autom zabio u Citroen, ozlijeđen čovjek...

None Foto: Željko Lukunić 13

Zagreb: Massimo Savić (47) nije ozlijeđen kao niti vozač iz Citroëna kojeg je udario. Suvozač, u čija se vrata Savić zabio, ima lakše ozljede glave...

Prestrojavao sam se u desni trak i udario u Citroen. Prema policijskom izvješću, nisam kriv već sam oštećena strana, rekao je Massimo Savić. Glazbenik je u petak predvečer Opel Zafirom u zagrebačkoj Ilici naletio na Citroen, čiji je vozač navodno pokušao skrenuti u dvorište iz srednjeg traka. Od siline udarca Massimov se Opel zabio u stup. Tramvajski promet prema zapadu grada bio je obustavljen sat vremena, dok nisu odvukli Massimov automobil s tračnica. Massimo nije ozlijeđen, a lakše ozlijeđenog suvozača iz Citroena prevezli su u bolnicu.
- Brinem se za njega jer sam baš udario u suvozačeva vrata. Jako mi ga je žao i nadam se da će biti dobro. Čuo sam da je OK - rekao je šokirani Massimo. Na alkotestu izmjerili su mu 0 promila. Prema prvim policijskim informacijama, sudarili su se zbog nepropisna prestrojavanja. 

Komentari (15)
  • Jadan massimo, mora imati sunčike po totalnom mraku, jadničak, valjda mu se nije oštetio onaj ispleteni kretenski repić.

    9. 10. 2009,   21:40
  • brzina ali oprez.

    9. 10. 2009,   20:48
  • e massimo moj massimo...

    9. 10. 2009,   19:47