Obavijesti

Promo sadržaj

Mate Bulić otkriva goste na turneji: Zak, Šuput, Thompson

Mate Bulić otkriva goste na turneji: Zak, Šuput, Thompson
4

Bliži se veljača i dvoranska turneja jednog od najpopularnijih glazbenika s ovih prostora, legendarnog Mate Bulića

Nakon više od 30 godina uspješne karijere Mate je odlučio svojoj publici upriličiti tri velika koncertna spektakla i to 20.02. u splitskoj Spaladium Areni, 22.02. u Gradskom vrtu Osijek, dok će 29.02. trijumfirati pred zagrebačkom publikom u sportskoj dvorani 'Dražen Petrović'. 

Turneja nosi naziv 'Ja sam na Vas ponosan' po Matinom posljednjem velikom hitu, no kako Mate ističe i po tomu što može biti ponosan na svoju velikobrojnu publiku iz svih krajeva svijeta koja ga svih ovih godina prati i voli uz zaključak: 'Moja osnovna dužnost kao čovjeka, drugo kao izvođača je zaokružiti tu jednu cijelu priču i reći svim tim ljudima, hvala lijepo što ste bili sa mnom sve ovo vrijeme, što ste me trpili i što ste me slušali'.

Na svojoj prvoj velikoj dvoranskoj turneji Mate će imati i goste. U Splitu uz klapu Pasika, nastupit će HKUD "Lindžo" iz Neuma, HKUD 'Brotnjo' iz Čitluka, a na pozornici će mu se pridružiti i Marko Perković Thompson. Dva dana nakon, u Gradskom vrtu Osijeku gostovat će mu jake snage Slavonije Šima Jovanovac, Ivan Stapić, Stjepan Jeršek Štef i Slavonia band, dok je za Zagreb pozvao Ivana Zaka, te dragu mu prijateljicu Maju Šuput s kojom je prije osam godina snimio pjesmu 'Dvije lude'. U sva tri grada na pozornici će mu društvo praviti i Tarapana bend s kojima će izvesti njihov aktualni zajednički hit 'Ja sam na te ponosan'. Kroz cijelu turneju Matu će pratiti i njegov bend Delta te impresivni Big band sastavljen od vrhunskih hrvatskih instrumentalista - kako i sam naglašava bit će tu svega, od gajdi do harmonike, tako da se na stagu može očekivati oko dvadesetak ljudi tijekom cijele večeri. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za produkcijski dio bit će zadužen Branimir Mihaljević s kojim je Mate snimio svojih zadnjih pet studijskih albuma te prije pet godina pripremio i svoj uspješni koncert u KD 'Vatroslav Lisinski'.

Na repertoaru će se nizati brojni Matini veliki hitovi poput 'Domu mom', ' Gori gora, gori borovina', 'Narodno veselje', 'Ja još uvijek kao momak živim', 'Tiho, tiho teče Neretva', 'Pjevam i plačem' koji su ga i doveli do današnjeg statusa vodećeg imena domaće glazbene scene. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima i na svim prodajnim mjestima Eventima. 

Pretprodaja ulaznica:

FB event | Mate Bulić // Split // Spaladim, 20.2.

ULAZNICE

PARTER: 130 kn
TRIBINA: 150 kn
VIP LOŽA: 250 kn

FB event | Mate Bulić // Osijek // Gradski vrt 22.02. 

ULAZNICE

PARTER: 100 kn
TRIBINA: 130 kn

FB event | Mate Bulić // Zagreb, Cibona, 29.2. 

ULAZNICE 

PARTER: 140 kn
TRIBINA: 170 kn
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince