Obavijesti

News

Komentari 17

'Matijašević nikad nije bio naš kandidat za gradonačelnika'

'Matijašević nikad nije bio naš kandidat za gradonačelnika'
1

Bivša dva čelnika splitskog ogranka su proteklih mjeseci nudili mandate koje bi Laburisti osvojili na izborima lokalnom čelniku splitskog SDP-a, kažu Laburisti

VIDEO

Zbog špekulacija koje se još uvijek pojavljuju u dijelu medija oko nepostojeće kandidature g. Matijaševića za gradonačelnika grada Splita, Hrvatski laburisti - Stranka rada još jednom naglašava kako Ozren Matijašević nikad nije bio kandidat Hrvatskih laburista za gradonačelnika Splita, niti je splitski ogranak ili Predsjedništvo stranke o tome ikada odlučivalo, priopćili su Hrvatski laburisti.

Kažu kako je istina da se Dragutin Lesar sastao s Matijaševićem krajem listopada lani, ali na tom sastanku je Matijašević jasno rekao kako ne želi ući u politiku te da nema nikakvih ambicija za gradonačelnika Splita što je Lesar prihvatio.

Zbog toga se Lesar ispričava Matijaševiću jer se u dijelu medija unatoč njegovom demantiju još spominje kako je Matijašević kandidat Laburista za gradonačelnika Splita.

- Također, u dijelu medija iznesena je neistina da je Lesar vrijeđao Dalmatince, što nije točno. Točno je jedino da je dva bivša čelnika splitskog ogranka nazvao nesposobnima, neodgovornima i prevrtljivima, što se pokazalo točnim kada su prešli u stranku koja ideološki i programski zastupa stavove i vrijednosti u potpunosti drugačije od onih koje zastupaju Laburisti - priopćeno je iz središnjice stranke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tvrde kako je bivše splitsko rukovodstvo, koje je nedavno prešlo u HDSSD destruiralo rad Laburista kako bi onemogućili kandidaturu Milana Štrljića koji je u subotu izabran za novog predsjednika splitskog ogranka.

- Osim toga, bivša dva čelnika splitskog ogranka su u proteklih nekoliko mjeseci nudili mandate koje bi Laburisti osvojili na izborima lokalnom čelniku splitskog SDP-a. Na taj su način za sebe željeli istrgovati funkcije i pozicije za koje nemaju ni kompetencije ni sposobnosti. Suspendiravši bivšeg čelnika splitskog ogranka zbog grubog kršenja akata stranke, Predsjedništvo stranke spriječilo je taj nemoralan čin, a on je nakon toga i izašao iz stranke, ne čekajući presudu Suda časti. Nakon toga splitski SDP, uvidjevši da neće moći trgovati našim mandatima, njih je odbacio i ispljunuo kao žvakaću gumu - priopćili su Laburisti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a