Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

MC Stojan oduševio u Domu sportova: 'Zagrebe, hvala'

None Foto: Bruno Zlomislić/GITZ PRODUCTION 4

MC Stojan u Zagrebu se dokazao kao vrhunski zabavljač i pravi čovjek za Extra first birthday party

U trenutku kada je MC Stojan stao na pozornicu, mala dvorana Doma sportova eksplodirala je energijom. Brojni posjetioci željni dobre zabave pratili su njegov ritam od početka do samog kraja koncerta. 

Foto: Bruno Zlomislić/GITZ PRODUCTION

Megahitovi, kao što su "La Miami" i "Alo", doveli su atmosferu do usijanja, a pjevač je u Zagrebu prvi put uživo izveo i novu pjesmu "Udahni duboko".

Bio je to njegov prvi solistički koncert u Domu sportova.

"Zagrebe, hvala! Publika je bila fantastična, vladala je pozitivna energija. Iskreno, nisam ništa manje ni očekivao s obzirom na to da smo snage udružili Extra FM i ja. Poznato je da se za dobrim konjima prašina diže", uz osmijeh je poručio MC Stojan.

Foto: Bruno Zlomislić/GITZ PRODUCTION

Nakon energičnog nastupa najpoznatijeg MC-ja regije, možemo reći da je koncert ispunio očekivanja svih okupljenih. Zadovoljstvo nije krio ni direktor Extra FM-a Antonio-Luka Radanović.

"Htjeli smo da naš rođendanski tulum bude uistinu extra party i drago nam je što smo u tome uspjeli. Godina za nama je bila vrlo dinamična, ali sam zadovoljan jer imamo puno razloga za slavlje. Razbili smo mnoge tabue i u samo nekoliko mjeseci probili se do četvrtog mjesta na ljestvici najslušanijih radija u Zagrebu. I tu nam nije kraj jer najbolje tek dolazi", najavio je Radanović.

Foto: Bruno Zlomislić/GITZ PRODUCTION

Tema: Promo sadržaj