Obavijesti

Promo sadržaj

Medvjedi uz pomoć Lavova srušili Zid loših navika

Medvjedi uz pomoć Lavova srušili Zid loših navika
13

Ledena dvorana Doma sportova ovoga je cetvrtka, 20. listopada, svjedocila potpisivanju najzvjerskije suradnje ove godine

Lideri, svaki na svojem terenu, KHL Medveščak i Polleo Sport odlučili su se za početak suradnje za koju su uvjereni da će rezultirati vrhunskim rezultatima. Na današnjoj pressici, ujedinjeni u zajedničkim vrijednostima, maskote Polleo Sport-a - Lav Mislav i maskota Medveščaka – Medvjed, uz pomoć hokejaša Medveščaka Jana Smoleca, Sergeja Gaiduchenka, Yanna Sauvea i Matije Miličića zajedno su srušili Zida loših navika te na taj način označili početak nove suradnje.

Vjerujem da će suradnja Polleo Sporta i Medveščaka biti jedno pravo sportsko prijateljstvo. Dugo smo tragali za kvalitetnim nutricionističkim partnerom koji će našim igračima omogućiti suplementaciju vrhunskih brendova za bolje rezultate tijekom utakmica. Prepoznali smo Polleo Sport kao adekvatnog partnera, budući da je lider u svojoj branši te promiče sportski koncept života." - izjavio je Markoantonio Belinić, potpredsjednik KHL Medveščaka.

Polleo Sport kao najveći specijalizirani lanac sportske prehrane i fitness opreme od danas postaje nutricionistički partner ledenih Medvjeda koje će opskrbljivati suplementacijom vrhunskih brendova kako bi Medvjedi postizali još bolje rezultate.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novom nutricionističkom partneru, vesele se i igrači kojima je Polleo Sport dobro poznat i u privatnom životu. Tom Zanoški, napadač KHL Medveščaka te jedan od najboljih hrvatskih hokejaša već dulje vrijeme koristi proizvode iz asortimana Polleo Sporta te nije skrivao svoje zadovoljstvo novom suradnjom:

“Iskreno se veselim što smo započeli suradnju s regionalno najboljim distributerom sportske prehrane jer i privatno koristim proizvode Polleo Sporta. Jako sam sretan što je moj klub prepoznao kvalitetu koju Polleo Sport nudi te odabrao baš njega za nutricionističkog partnera.”

Hrabri kao lavovi i snažni poput medvjeda, hokejaši KHL Medveščaka u nove pobjede idu spremniji nego ikad. Ovi Medvjedi nemaju vremena spavati zimski san, već zajedno s Polleo Sportom kreću po zvjerske rezultate.

www.polleosport

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince