Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Merkel nosila narančasto prije tekme Njemačka-Nizozemska

None Foto: DPA/Pixsell 5

Gaf kancelarke je neobičan i zato što je ona vatrena navijačica i voli nogomet. Često dolazi na utakmice "Elfa". Prije početka Eura posjetila je momčad u Gdanjsku

Njemačka kancelarka je u srijedu na dan utakmice između reprezentacija Njemačke i Nizozemske nosila narančastu bluzu, piše Bild.  Narančasta je naime boja nizozemske reprezentacije pa je tako razljutila Nijemce. Medij su pitali kako je to moguće i zar je Merkel postala navijačica Nizozemske. Neki su mediji komentirali i kako ju spašavanje Europe od financijskog kolapsa očito umorilo.

Gaf kancelarke je neobičan i zato što je ona vatrena navijačica i voli nogomet. Često dolazi na utakmice "Elfa". Prije početka Eura posjetila je njemačku momčad u Gdanjsku, a fotografiju momčadi je stavila i kao glavnu na svoju web stranicu.

I u srijedu je navijala za "Elf" i to u Berlinu u društvu ministra prometa Petera Ramsauera. Srećom, presvukla se. 

Komentari (17)
  • Moj frend je danas na posao došo u plavoj majci i ja sam mu reko da se nemožemo više družit jer je očito da navija za italiju!!!!! nosila je narančastu majcu!! pa šta!?? WTF???

    14. 6. 2012,   08:57
  • Ma,da najbolje da je obukla njemacki dres !!

    14. 6. 2012,   09:53
  • Pa nije ovo redakcija izmislila, slucajno okrenija jucer glavne vijesti na njemacki rtl. I ovo je bila UDARNA VIJEST, bez zajebancije. A ljudi danas gledaju na svasta, iako, po meni njezina boja kostima nema veze s vezom. Njemci ko njemci, nista novo.

    14. 6. 2012,   09:32