Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mesić poručio Sanaderu: Sam pišem svoje govore

None Foto: Davor Puklavec 3

Ivo Sanader je u utorak rekao da su govor u kojem Mesić kritizira Vladu pisali savjetnici koje jednostavno treba otrpjeti još godinu dana

Predsjednik Stjepan Mesić smatra da je premijer Ivo Sanader preburno reagirao na kritike na račun vladine gospodarske politike jer vjerojatno nije čuo njegov čitav govor. No, u tome ne vidi novo zaoštravanje između Pantovčaka i Banskih dvora niti naznake Sanaderove kandidature za šefa države.
- Ukoliko premijer Sanader želi kritizirati moj govor na Velesajmu, neka se obraća meni, a ne mojim savjetnicima jer ja pišem svoje govore, rekao je Mesić. Sanader koji je u utorak rekao da su govor pisali neki Mesićevi savjetnici koje jednostavno treba otrpjeti još godinu dana najnoviju izjavu nije želo komentirati. Pred novinare je poslao glasnogovornika Vlade Zlatka Mehuna.
- Predsjednik Vlade doista nema namjeru putem medija voditi polemike s Predsjednikom države. Njihovi su odnosi dobri i oni će to što imaju riješiti u četiri oka, rekao je Mehun.

Komentari (2)
  • Sanader je govno!Nadam se da NIKAD neče biti prijesednik države,jer ako da onda se slobodno možemo ubiti jer čemo ionako krepati od gladi!

    17. 9. 2008,   14:26
  • A šta on misli..da svima triba pomoć u pisanju govora kao njemu?!

    17. 9. 2008,   14:42