Obavijesti

News

Komentari 59

Migranti put plaćaju hašišom, a žene prisiljavaju na prostituciju

Kroz Srbiju sada prolazi klasa siromašnih migranata koji, kada su krenuli na put, nisu imali dovoljno novaca za osobne potrebe. Zato put krijumčarima plaćaju drogom i prostitucijom

VIDEO

Migranti koji putuju u zapadnu Europu svoj put plaćaju prošvercanom narkoticima  i to najviše hašišom, piše Blic. Navode i da su krijumčari kako bi si osigurali novac djevojke i žene migranata počeli prisiljavati na prostituciju.

Nekoliko žena je policija legitimirala nakon što su ih pronašli kako sa srpskim prostitutkama vrbuju klijente. Niti jednu nisu priveli jer nisu uhvaćene na djelu.

U Srbiji je trenutno oko 7000 migranata najviše iz Afganistana, Sirije i Pakistana. Više od 5000 migranata je smješteno u prihvatnim centrima, a ostali uglavnom žive u parkovima, najviše u Beogradu. 

- Kroz Srbiju sada prolazi klasa siromašnih migranata koji, kada su krenuli na put, nisu imali dovoljno novaca za osobne potrebe. Među njima je puno onih koji su iz Afganistana krenuli s drogom, posebno hašišom koji je u toj zemlji jeftiniji i dostupniji. Oni znaju kretanja na tržištu i tu drogu su prošvercali kako bi njome platili put do zapada Europe - rekao je neimenovani izvor za Blic.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Navodi i da je bilo samo pitanje vremena kada će krijumčari među kojima su uglavnom bosovi iz Bugarske i Makedonije, ali i iz Srbije, krenuti s vrbovanjem i seksualnim iskorištavanjem žena. 

- Droga i prostitucija su dva najbrža načina velike zarade. Te djevojke su prisilili na prostituciju kako bi obitelji osigurale nastavak puta - rekao je izvor.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora