Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Migranti traže zrnce sreće, a histerija od njih je veća no ikad

Komentari (82)
 • Oni 2015 su bili izbjeglice a sad ovi sto idu su oni koj su te izbjeglice istjerali, to su vojnici isila koji su izgubili u siriji i idu napravit ono sto su rekli da ce euopa goriti kad oni dođu.

  10. 12. 2018,   12:28
 • Neke malo pametnije i puno naprednije države od Hrvatske imaju ograde i žilet žicu ili se najozbiljnije pripremaju za takav scenario..E moj Zoki,mislio sam da je u ovih par godina neka evolucija nastupila kod tebe...Čovjek vremenom sazrije i nešto naući na vlastitim greškama...Ali,izgleda kod tebe, ništa od svega toga...

  10. 12. 2018,   12:12
 • Popusio si u rvackoj sa tim stavom Mileni, ti mili i divni ilegalni migranti koji ne postuju zakone zemlje u koju zele uci provaljuju u vikendice,pale madrace po njima, kradu i slicno. Ne trebaju nam da ih hranimo i oblacimo

  10. 12. 2018,   11:59
 • Kada te političari (sadašnji i bivši) i raznorazni "selebritiji" na čelu sa novinarima i medijima iz dana u dan uvjeravaju da je "nešto" dobro i pozitivno, budi siguran da je to "nešto" sve samo ne dobro i pozitivno.

  10. 12. 2018,   13:01
 • Interesantna i poučna razmišljanja ex Premijera. Interesantna jer ukazuju na put kojim bi hodao EX, poučna jer je dobro znati kuda misli lutaju i koji cilj slijede. Da pojasnim, najveći gubitnik hrvatskog političkog cirkusa nešto opako smjera. Ne vjerujem mu da ga predsjednička fotelja interesira, zasada ne, on jasno ističe barjak i njime mlatara, želi staviti do znanja ON je na bruessel-skoj liniji, a ta linija pruža mnoge mogućnosti u EU-otvara vrata mnogim koji bi ga pogurali, podržali. U Hrvatskoj je zasigurno premalo takvih, interes za tu problematiku je nikakav. Njemu je potrebna promocija, trebaju mu mediji. Na ovaj način šalje poruke, ne poruke relevantne za predsjedničku kampanju, za takvu kampanju treba nešto drugo, ali ovakve poruke su mile sorošu zločinačkoj skupini oko njega. Ima još nešto, EX je već jednom naglasio kako bi želio biti i je na tragu Zwingli-ja, a ovo već ima smisla. Strpimo se malo, izjasniti će se on brzo, takvi su oni. Krešo je brzo rekao svoje viđenje i svoju cijenu…..ah Bože braća su!

  10. 12. 2018,   20:12
 • Dečki iz Bruxellessa su puni empatije za migrante, da su bar imali toliko empatije za stradanja svojih zemljaka, pa kao i većina punoljetnih muškaraca u to vrijeme, uzeli pušku u ruke i stali u obranu zemlje, mnogo jasnija bi im bila slika, i narod hrvatski bi im bio na prvom mjestu!

  10. 12. 2018,   13:54
 • Sasvim je jasno da je interes ostataka jugokomunista unistavanje Hrvatske naseljavanjem emigranata sa istoka. Vec samim time sto nismo vize jos uvijek uveli istocnim susjedima vidimo koje su posljedice toga i takve lose politike.

  10. 12. 2018,   12:40
 • Narode, svaka ti čast! Jedino što mogu reći je: "Hvala Bogu na ovakvim komentarima, kad već imamo političare ulizice, guzoljube, pudlice i ostale uvlakivače u debele briselsko-berlinske guzice." Narod vidi, narodu je sve jasno, a jasno je i to da nismo bar većina nije - ekstremna desnica. Ma molim te lijepo, ovaj prgavac koji se posvađao sa svim susjedima vrijeđajući ih i omalovažavajući ih, kad ne pušeš u njegov rog, onda ti jednostavno kaže da si ekstremna desnica. Oh, really?!!!! Ajde kloni se ćorava posla, ne treba ovaj narod takve. Radi nešto drugo u životu.

  10. 12. 2018,   12:20
 • Milanovićev dolazak zazivaju samo Klauški i ekipa slična njemu....

  11. 12. 2018,   15:03
 • Tko ih želi neka si ih nosi doma. Tako i ti.

  11. 12. 2018,   12:18