Obavijesti

News

Komentari 308

Miho Munja sije strah: Tatu mi je propucao i mlatio ga po glavi

Miho Munja sije strah: Tatu mi je propucao i mlatio ga po glavi
22

SVAĐA U PROMETU: Miho Munja Frančeski (26) i njegov prijatelj ispalili su nekoliko hitaca u dva muškarca u srijedu oko ponoći u Splitu, a onda ih tukli pištoljima

VIDEO

Pomozite! Gledala sam kako mi oca udaraju na podu pištoljem po glavi, vikala je Zrinka, kći invalida Domovinskog rata Nevena Vučića (57), u srijedu oko ponoći u Splitu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Drama u Splitu: Upucali oca i sina zbog svađe u prometu?

Drama u Splitu: Upucali oca i sina zbog svađe u prometu? Više na http://bit.ly/2GOgshL

Posted by 24sata on Thursday, 22 March 2018

Ona je bila u Nissan Primeri, koja ima oznaku invalidnosti, s ocem i bratom Ivanom Vučićem (26). Vraćali su se kući i tražili parking ispred ulaza u zgradu. Do pucnjave je došlo pedesetak metara dalje. Naime, tamo su ih u Fiat Puntu presreli Miho Munja Frančeski (26) i njegov prijatelj Tonči Čulić, koji su negodovali zbog Nevenova načina vožnje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dobacivali su ocu nešto u stilu: ‘Stari magarče, di voziš’ i vrijeđali ga. Otac im je uzvratio: ‘Što imate govoriti’, a onda je onaj mršaviji (Frančeski, op.a.) izvukao pištolj i počeo prijetiti. Otac je poludio, izašao iz auta. Ta dvojica su isto izašli, počeli su vikati - još pod dojmom ispričala nam je Zrinka.

Dodala je da se tih prvih nekoliko sekundi od šoka ni sama ne sjeća najbolje.

Svađa u prometu? Ranili sina i oca u Splitu, dvojicu su uhitili
Svađa u prometu? Ranili sina i oca u Splitu, dvojicu su uhitili

- Znam samo da je ovaj mršaviji počeo pucati okolo, a onaj niži koji je vozio pucao je u oca i brata. Kad im je valjda nestalo metaka, počeli su ih udarati pištoljima u glavu, ali moji su se dobro branili. Strašno je što se događa kad dva delinkventa, huligana, tek puštena iz zatvora, pucaju po ljudima - rekla nam je šokirana Zrinka. Puka je sreća da ni otac ni sin nisu teže ozlijeđeni u pucnjavi.

U bolnici su im sanirali ozljede i pustili ih na kućnu njegu. Iako smo i njih zatekli u stanu nakon neprospavane noći i svega što su doživjeli, nisu imali puno više reći. Frančeski je iz oružja koje je potegao pucao prvo u zrak, potvrdili su nam očevici, potom u asfalt pored protivnika, dok je Čulić ciljao noge.

- Vidjela sam jednog muškarca razbijene glave kako ga odvozi vozilo Hitne pomoći. Krvi je bilo posvuda, na kolniku i okolnom pločniku. Prizor je bio strašan - rekla nam je čitateljica koja je snimila očevid.

Munja izvadio iz noge metak, bacio ga i za njim pustio vodu
Munja izvadio iz noge metak, bacio ga i za njim pustio vodu

Policija je odmah uhitila napadače, osumnjičeni su Miho Frančeski zvani Miho Munja te Tonči Čulić, a pronađeni su i pištolji iz kojih je pucano. Policija je i u četvrtak ujutro nastavila očevid, tragali su za streljivom i drugim dokazima oko Krležine ulice, u kojoj se sve događalo. Cijeli slučaj je još tragičniji kad se zna da je Neven Vučić 1992. godine kao pripadnik IV. gardijske brigade u minskom polju izgubio nogu.

POGLEDAJTE GALERIJU:

9
| Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Frančeski je, pak, policiji poznat odavno, no nedavno je sam bio žrtva propucavanja. Na njega je ispaljeno nekoliko hitaca ispred ulaza u kuću na Škrapama početkom ove godine. Pogođen je u nogu i lakše ozlijeđen, a metak je sam izvadio prije odlaska u bolnicu i bacio ga u zahodsku školjku. Tvrdio je kako nema pojma tko je pucao na njega, a policija je nedavno osumnjičila Anđela O. (21).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 308
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.