Obavijesti

Promo sadržaj

Mikro krediti - jednostavni, brzi i sigurni

Mikro krediti - jednostavni, brzi i sigurni
1

Mikrokrediti često se nazivaju Payday Loans upravo zbog toga što su namijenjeni za kraće vrijeme. Muhammas Yunus je osnivač te je i vlasnik Grameen Banke u Bangladešu kao što je osnovao i mikrokredite

Našao je način kako da se premosti teško razdoblje između dviju plaća i to zbog neočekivanih troškova, neplaniranih medicinskih izdataka, popravaka u domaćinstvu, iznenadnih putovanja, te bilo kojih situacija gdje je hitno potreban novac. Muhanna Yunus je za svoje mikrokredite dobio i Nobelovu nagradu za mir za svoj doprinos u suzbijanju siromaštva u razvoju.  

Cash-Expert s.r.o. je nebankarska financijska instituacija sa sjedištem u Pragu. Specijalizirana je za posredovanje kod potrošačkih zajmova, mikro kredita, kratkoročnih pozajmica.

Svojim klijentima nudi profesionalnu, sigurnu i kvalitetnu uslugu s kojom uvijek možete računati. Putem njihovih Web stranica možete predati zahtjev za mikro kredit od 500 do 6000 kn sa otplatom od 30 do 60 dana. Potrebno je samo ispuniti formular, a svi troškovi su istaknuti u tabeli koju možete također vidjeti na web stranicama. Posebno je bitno da tu nema skrivenih troškove i nepotrebne dokumentacije, a diskrecija je potpuna.

Mikro kredite možete zatražiti kada god vam zatreba, a omogućuje vam da lakše prebrodite neke financijske poteškoće ili možda da uživate u godišnjem odmoru bez stresa i brige oko novca, a zahtjev možete predati gdje god se nalazili putem svog mobitela ili laptopa uz samo jedan uvjet, a to je da ste priključeni na internet.
Više informacija na www.mikrokrediti.hr.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve