Obavijesti

News

Komentari 101

Milan Bandić, junior: 'Radit ću kao konj da korumpiram RH!'

Milan Bandić, junior: 'Radit ću kao konj da korumpiram RH!'
1

Novi Milan Bandić se donedavno zvao Dario Juričan, filmski je redatelj i pod tim imenom je snimio filmove o Ivici Todoriću 'Gazda' i Miroslavu Kutli 'Gazda: Početak'...

VIDEO

Hrvatska će prvi puta za predsjedničke izbore dobiti kandidata koji će voditi svojevrsnu antikampanju. Ime novog kandidata je Milan Bandić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Možete me zvati Milan Bandić. Promijenio sam ime u svibnju. Kasnije je središnji ured donio rješenje kojim mi se ukida to ime. Potom smo se žalili. I pobili to rješenje. Tada sam regulirao staro/novo ime. Sad sam Milan Bandić. I najavio sam kandidaturu za predsjednika Hrvatske. Osjećao sam veliku potrebu da se zovem Milan Bandić - rekao je naš sugovornik.

- Bog mi se kao vidjelicama u Međugorju javio i rekao mi da moram biti Milan Bandić. Vratit ćemo korupciju. Moje poslanje je apsolutno - kaže Bandić (1976.).

- Ja sam jedini Milan Bandić koji se kandidirao za predsjednika.Ja sam slobodni građanin. I svi građani mogu slobodno odlučiti za koga će glasati. Ali, ionako mislim da se Milan Bandić (gradonačelnik Zagreba) neće kandidirati za predsjednika, tako da ću ja biti jedini kandidat s tim imenom - kaže nam Bandić.

- Treba sva državna poduzeća spojiti u jedno, zvalo bi se Agrokor+. Tamo bi zaposlio svih koji imaju problema sa zapošljavanjem - dodao je Bandić.

- Treba uvesti isključivi koruptivni pojas. Hrvatska diplomacija to već djelomično radi. Da se svim inozemnim poduzetnicim iz sumnjivog miljea kaže - tko god želi oprati novac da dođe kod nas. Jedno centralno ministarstvo bi to nadziralo - kaže Bandić.

- Ja računam na glasače HDZ-a. Njima je korupcija lako razumljiv pojam. Radit ću kao konj da korumpiram Hrvatsku - zaključio je Bandić.

Milan Bandić ide na izbore: Da, Ustavom ću zaštititi korupciju!
Milan Bandić ide na izbore: Da, Ustavom ću zaštititi korupciju!

Podsjetimo, novi Bandić se donedavno zvao Dario Juričan, filmski je redatelj i pod tim imenom je snimio filmove o Ivici Todoriću 'Gazda' i Miroslavu Kutli 'Gazda: Početak'. Sljedeće godine bi trebao biti gotov i film o gradonačelniku Zagreba 'Kumek'. Juričanu je u svibnju ove godine upravo zagrebački Gradski ured podređen gradonačelniku odobrio promjenu imena u Milan Bandić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca