Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milan Bandić čupao je korov: Akcija 'Zagreb bez ambrozije'

None Foto: 24sata 4

U Sloboštini je održana konferencija za medije na temu Zagreb bez ambrozije. Gradonačelnik Milan Bandić čupao je ambroziju. Nakon toga uslijedila je i košnja.

"Svake godine smo negdje na terenu da pokažemo kako to izgleda i funkcionira. Pozivamo sve naše ljude da se odazovu ovoj akciji." rekao je gradonačelnik.

Pogledajte izjavu Bandića i video kako je protekla akcija košnje.


Komentari (22)
  • Prošle godine nakon dosta muke iskopam broj Gradskog ureda za poljoprivredu da prijavim ooooogrooomnu parcelu obraslu amrozijom koja se nalazi pokraj škole i vrtića.Ljubazna gospođa prezimenom Profozić dala mi obećanje da će izaći na teren i postupiti prema pravilniku i izdati nalog za čišćenje spornog zemljišta....ako ne očiste slijedi novčana kazna...a gle ironije! Vlasnik sporne parcele glavom i bradom GRAD ZAGREB! Po tome sami sebi su bili dužni naplatiti kaznu !

    7. 7. 2015,   14:39
  • pa jel taj čovjek ima vremena za spavanje...

    7. 7. 2015,   12:48
  • počupa pol kvadrata s gomilom novinara oko sebe i svi sretni i zadovoljeni. Kad kazni i natjera sve one koji imaju prazna zemljišta u sred grada, zarasla gore nego prašuma, da ih redovno kose i uređuju, onda nek se javi.

    7. 7. 2015,   11:35