Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Milan Bandić' ponovno udara: 'I Todorić se u početku smijao'

None Foto: Pixsell/Facebook

Kandidat koji se predstavlja pod imenom 'Želim biti Milan Bandić' ostavio je poruku na vratima Zagrebačkog holdinga: 'Za oprost ćete prvo izmoliti 2 Zdravo Marijo i 4 Očenaša. A onda možemo po starom'

Redatelj i dokumentarist Dario Juričan, koji se želio kandidirati pod imenom Milan Bandić na predsjedničkim izborima, nastavlja dalje sa svojom 'korupcijskom' kampanjom.

DARIO JURIČAN: 'Bandić me dolazi podržati na utrku, a ja mu nosim svijeću'

Kandidat koji se predstavlja pod imenom 'Želim biti Milan Bandić' ostavio je poruku na vratima Zagrebačkog holdinga, a sve je objavio i na svom Facebooku.

'Veleuvažena upravo, vjerni suradnici i kooperanti!
Na ulazu u Holding ostavih vam poruku.
Ja sam ono što dolazi, odsad se igra po mojim pravilima.
Korupcija svima, a ne samo njima'
, poručio je Juričan na Facebooku dodavši da se 'i Todorić u početku smijao'.

- Za oprost ćete prvo izmoliti 2 Zdravo Marijo i 4 Očenaša. A onda možemo po starom. Kao novi gazda uzimam duplo - napisao je u poruci.

REFORMA HRVATSKE GRAMATIKE 'Bandić': Uvodim osmi padež - reinstrumental (kome, koliko?)

Pod geslom 'Korupcija svima, ne samo njima', Juričan je prije koji dan htio uvesti osmi padež nakon instrumentala. Predložio je kako bi se novi padež  zvao 'reinstrumental', a odgovarao bi na pitanja 'kome?' i 'koliko?'.

POGLEDAJTE VIDEO

Sredinom ovog mjeseca pisali smo o tome kako je redatelju ipak odbijen zahtjev za novim imenom jer se čini da se zagrebačkom gradonačelnik ipak 'ne fućka' što je netko uzeo njegovo ime i prezime.

MINISTARSTVO SE PREDOMISLILO Redatelj Juričan se ipak više ne smije zvati Milan Bandić

Iako je tada na pitanje namjeravali li protiv filmskog redatelja Milana Bandića poduzimati pravne akcije odgovorio: 'Kaj god', očito je promijenio mišljenje. Prema rješenju zagrebačkog Ureda za opću u upravu od 2. listopada, zagrebačkom gradonačelniku priznato je 'svojstvo stranke' u obnovi postupka promjene imena Daria Juričana. Redatelju je zahtjev za promjenu imena naknadno odbijen, a on to nije želio komentirati ni otkriti daljnje planove.

Podsjetimo, redatelj filma Gazda 5. travnja predao je zahtjev za promjenu imena u Milan Bandić, a spomenuti gradski ured to mu je prvo odobrio. U novom rješenju se navodi kako su naknadno “utvrdili da postoje nove činjenice i dokazi, koje bi da su ih ranije imali, doveli do drugačijeg rješenja”.

Tema: Hrvatska

Komentari (4)
  • Kad svi u Hrvatskoj budu korumpirani onda će korupcije u Hrvatskoj nestati.

    5. 11. 2019,   10:11
  • Svaka čast Jurican!!!!

    5. 11. 2019,   11:32
  • bandiT iz pogane vlake dolje!

    5. 11. 2019,   11:33