Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milan Bandić se ispričao pa pričao o ljudima-paucima

None Foto: L. Klun 4

Dan prije je vikao na novinare jer nije znao o čemu ga pitaju. U strahu od novog gafa, učinio je novi i nekoliko minuta pričao o ljudima-paucima

Ispričavam se za jučer. Internet stranicu Holdinga s pismom o Rađenoviću sam vidio tek navečer kad sam došao kući, rekao je u subotu Milan Bandić novinarima. Dan prije se derao na njih i optužio ih za mobbing kad su ga zamolili da prokomentira pismo. Još se ne zna tko je jučer postavio tekst star devet mjeseci, u kojem se bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića optužuje za seksualno zlostavljanje. Bandić očekuje izvješće o slučaju do sredine tjedna, a najavio je i sankcije za čovjeka koji je pismo postavio na internet.
- Moji kolege moraju biti manje playboyi i showmeni. Netko će morati odgovarati - rekao je. On je, kako sam tvrdi, prvi uputio gradski Kontrolni ured da provjeri Zagrebačke ceste. Podsjetimo, u toj podružnici Holdinga Kontrolni ured je navodno pronašao dokaze o nestanku 150 milijuna kuna, o čemu je Rađenović izvijestio USKOK te navodno baš zbog toga dobio batina. Na pitanje novinara zašto tek sad traži od Kontrolnog ureda izvješće, rekao je da se oni "bave nepodopštinama i perifernim stvarima i nikada nisu u javnosti iznijeli podatke do kojih su došli".
U subotu je obišao naselje Sopnica Jelkovec u izgradnji. Na budućoj školi nije vidio radnike pa je zaključio kako se naselje može graditi još brže. Zato je obećao da će radove doći kontrolirati svakih deset dana.
- Na ovim kućama za deset dana moraju biti pauci. Ne mislim doslovno. Govorim figurativno. Ne mislim na prave pauke. To su zapravo ljudi koji vise sa zgrada kao pauci - smeo se Bandić.

Komentari (3)
  • čovjek-hobotnica, grabi s osam ruku

    9. 8. 2008,   13:24
  • Ovaj se sam sebi otima kontroli !!

    9. 8. 2008,   15:36
  • ma on je legenda,ovaj naš u rijeci se sjetio nakon 100 jebenih godina sagradit normalan bazen,i nama dosta,a ostatak para njemu

    9. 8. 2008,   19:41