Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milan Kujundžić o incidentu u Kninu: To je sramotno i ružno

None Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Policija je objavila da je petero lakše ozlijeđeno u srijedu navečer u Uzdolju kod Knina. Nepoznati napadači upali su u kafić i napali ljude koji su gledali utakmicu Young Boys - Crvena zvezda

Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je u četvrtak da prema njegovim informacijama nitko od napadnutih osoba kod Knina, koji su kafiću gledali prijenos utakmice Crvene zvezde, nije životno ugrožen, ali je sramota što se takav incident dogodio.

"Čuo sam za incident koji osuđujem. Prema informacijama koje imam, nema životne ugroze, ali sramota je i ružno što se dogodilo", rekao je Kujundžić novinarima uoči Vladine sjednice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija je objavila da je pet osoba lakše ozlijeđeno u srijedu navečer u Uzdolju kod Knina, kada ih je nekoliko nepoznatih osoba napalo u kafiću.

Isto se dogodilo i u mjestu Đevrske, ali tamo nitko nije ozlijeđen, a lokalni portali pišu da su bili napadnuti jer su gledali prijenos utakmice beogradske Crvene zvezde.

PETERO U BOLNICI Knin: Maskirani upali u kafić pa tukli ljude jer su gledali Zvezdu

Kujundžić je najavio da u petak počinju pregovori sa sindikatima u zdravstvu o povećanju plaća.

"U petak je početak pregovora, ali u sadržajnom smislu mislim da će to biti riješeno sukladno onome što je dogovoreno", rekao je Kujundžić, koji je uvjeren da štrajka zdravstvenih djelatnika neće biti.

Nakon razgovora s predstavnicima sindikata u srijedu, Kujundžić je poručio da će Vlada pronaći način da se plaće u zdravstvu podignu za četiri posto, no sindikalci su nezadovoljni time najavili štrajk.

"Mislim da je velika većina građana Hrvatske svjesna koliko vrijede liječnici, sestre i drugi djelatnici, da ih treba zadržati i da trebamo naći način kako im povećati plaće", istaknuo je ministar.

 

Komentari (53)
  • jel to neka zajebancija da se baš Kujundžić našao komentirati o sramotnom ponašanju?

    22. 8. 2019,   10:46
  • Koga briga šta ovaj ima za reći?

    22. 8. 2019,   10:46
  • uh dobro, kujundžić je osudio napad...uf koliko mi je lakše sada

    22. 8. 2019,   10:53