Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milan Kujundžić tvrdi: Ninčević Lesandrić govorila je neistinu

None Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Podsjetimo, saborska zastupnica Mosta je tvrdila da tijekom sjednice u Saboru izjavila kako je imala spontani pobačaj u trećem mjesecu trudnoće te joj je u splitskoj bolnici rađena kiretaža na živo

Nismo zadovoljili očekivanje pacijenata niti javnosti. I zato potičemo bilo kojeg pacijenta da prijavi upravi bolnice bilo kakvu nepravilnost, da se te stvari sankcioniraju. Ovdje smo zadovoljili nešto drugo, istražili smo 401 prijavu i ono što je gospođa govorila u Saboru. Provjerili smo to, imamo nalaz inspekcije i povjerenstva. U konkretnom slučaju u Splitu nije bilo nikakvih propusta. Mislim da je gospođa radila neprimjereno za saborsku zastupnicu - govorila je neistinu. Reći da je vakuum aspiracija i kiretaža isto je kao da ja kažem da je isto operirati i amputirati nogu, rekao je ministar zdravstva Milan Kujundžić u četvrtak za N1 Televiziju. 

LESANDRIĆ NINČEVIĆ: "Ne možete reći da lažem, pa valjda znam što sam prošla!"

Podsjetimo, saborska zastupnica Mosta Ivana Ninčević Lesandrić je tvrdila da tijekom sjednice u Saboru izjavila kako je imala spontani pobačaj u trećem mjesecu trudnoće te joj je u splitskoj bolnici rađena kiretaža na živo. Time je potaknula veliki broj žena da javno iznesu svoja iskustva u drugim bolnicama.

Komentari (49)
  • A bit će da si joj ti pregleda onu stvar pa možeš to reći ! Srami se koliko je žena se prijavilo za vaše propuste i laži !! čitam jučer za skidanje mrene čeka se 2 godine ?? žena s tumorom mi govori da je za mamografiju naručena 2020. godine !! haloooo a vi novi vozni park lo povi !!!

    15. 11. 2018,   10:02
  • I čuvari i upravitelji nacističkih koncetracionih logora po Njemačkoj, Poljskoj i ostatku Europe na suđenjima poslije rata od Nürnberga nadalje su govorili da zatočenici govore neistine, i da su koncetracioni logor bili samo oporavilišta u kojima se provodila radna terapija a u kojima su oni.čuvati i upravitelji, samo profesionalno vršili svoje dužnosti. I upravitelji i čuvari komunističkih koncetracionih logora po ondašnjem SSSR-u, Kini i ostalim komunističkim državama po Europi i svijetu za korisnike usluga radnih sanatorija bi govorili to isto, da je ikad kojemu bilo suđeno.

    15. 11. 2018,   10:06
  • Radili su kiretaže a žene su patile od bolova i to je istina

    15. 11. 2018,   10:15