Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milanka Opačić je postala članicom Bandićeve stranke

None Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Opačić je u rujnu prošle godine izišla iz SDP-a. Nakon mjesec dana priključila se Klubu zastupnika Stranke rada i solidarnosti no kao nezavisna zastupnica

Saborska zastupnica Milanka Opačić i bivša SDP-ova potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike, od 12. kolovoza članica je stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti.

Prema informacijama objavljenim na službenim stranicama Hrvatskog sabora, Milanka Opačić prestala je 12. kolovoza biti nezavisnom zastupnicom, te je nastavila obnašati zastupničku dužnost kao članica stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti.

OD PJESME DO GRADA Želi 'raditi za svog Bandića', a pjevala je u Zvezdama Granda

Opačić je u rujnu prošle godine izišla iz SDP-a. Nakon mjesec dana priključila se Klubu zastupnika Stranke rada i solidarnosti no kao nezavisna zastupnica.

Komentar o tome što ju je nagnanalo da pređe u Bandićevu stranku nije se tijekom dana mogao dobiti jer nije odgovarala na pozive.

Zagreb: Stranka rada i solidarnosti predstavila  prijedlog za povečanje plaća u obrazovanju VARGA KOD MILANA Bandić tvrdi da prozivke oko novog GUP-a ne 'piju vodu'

Članom stranke Milana Bandića nedavno je postao i bivši SDP-ovac Siniša Varga, koji je u utorak na svojem Facebook profilu objavio da postaje predsjednik Upravnog vijeća Hitne medicinske službe grada Zagreba.

 

Komentari (71)
  • Jbg, kad se navikneš na brdo love svaki mjesec, oblizeke svih vrsta...... kad presuši, ideš tam di još ima. Bljak.

    14. 8. 2019,   18:37
  • Najviše, skoro isključivo se "prebjezi" događaju iz Sdp-a, može li netko pojasniti razlog takvom ponašanju? Da i još, kamo bježe, najvjerojatnije SVOM jatu, razlika je nikakva ili minimalna?

    14. 8. 2019,   20:15
  • Ova Opančička je sve dobila u SDP-eu i sad kukavički se priljepila banditiću, ali nakon sljedećih parlamentarnih izbora neće je biti ni u talonu, nestati će za sva vremena iz političkog života, jer tako to biva sa izdajicama i dušmanima.

    14. 8. 2019,   19:07