Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Milanović me tražio da primim njegovog brata na razgovor...'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Bivša ministrica zaštite okoliša i prirode, Mirela Holy otkrila je da ju je bivši šef, premijer Zoran Milanović tražio da na razgovor primi njegovog brata Krešimira...

Gotovo tri godine nakon što je napustila Vladu i prestala biti ministrica zaštite okoliša i prirode, Mirela Holy otkrila je da ju je bivši šef, premijer Zoran Milanović tražio da na razgovor primi njegovog brata Krešimira

Njega je tada zanimao projekt gospodarenja otpadom i izgradnja kanala Pag - Košljun čime bi zemljište bilo prenamijenjeno u građevinsko za vile s privatnim privezištem za jahte, piše Tportal.

Holy kaže kako je Krešimira Milanovića primila na razgovor, ali mu je i kazala kako će Studija utjecaja na okoliš (SUO), kako stvari stoje, biti odbačena jer nisu ispunjeni temeljni zakonski prostorno planski preduvjeti. 

O svemu tome nije do sad imala potrebu govoriti jer je do sad to nitko nije pitao te nije smatrala da je to pitanje koje treba iznositi u javnost, kazala je. Premijer ju je samo zamolio da primi njezinog brata na razgovor, istaknula je Holy.

- Nije vršio pritisak na mene u smislu donošenja odluka o projektima o kojima se njegov brat interesirao - rekla je.

Komentari (144)
  • Sta reci??? Holy ovu vijest nije dala u pravo vrijeme pa se moram zamisliti koliko takvih "zadrzanih ispoviijesti" jos nisu izrecene i kada ce doci pravo vrijeme? Da su milanovici veliku muljatori, tu nema nikave dvojbe!!!

    24. 6. 2015,   12:59
  • Ako pojedinac može otvoreno tražiti nešto mimo zakona ili primiti mito bez straha od posljedica - narodu slijede opasna vremena.

    24. 6. 2015,   12:49
  • jos puno toga će isplivati samo polako pa ćemo vidjeti da je Sanader mala beba za ove,žalosna smo mi država

    24. 6. 2015,   14:52