Obavijesti

News

Komentari 117

'Milanović u 15 minuta rekao više nego Kolinda u 4 godine'

'Milanović u 15 minuta rekao više nego Kolinda u 4 godine'
1

Zoran Milanović će s američkim predsjednikom razgovarati u Bijeloj kući ili uopće neće. Sigurno se neće sagledavati pred kapijom Bijele kuće, rekao je Predrag Matić

VIDEO

Član predsjedništva SDP-a Predrag Fred Matić je za RTL danas komentirao kandidaturu Zorana Milanovića za predsjednika države. 

- Mi smo demokratska stranka, bilo je kritičkih razgovora, ali svi izabrani članovi Predsjedništva dali su jednoglasnu potporu Zoranu Milanoviću - rekao je Matić i pohvalio Milanovićev govor.

- Sve što očekujem od njega pokazao je u prvom govoru. Ulja u svići ima, vatre ima. Pokazao je karakter koji je neupitan. Bitna su djela, da Hrvatska konačno postane zemlja sa stavom, a ne samo s mišljenjem. Gledajući njegov govor pala mi je jedna slika na pamet. Zoran Milanović će s američkim predsjednikom razgovarati u Bijeloj kući ili uopće neće. Sigurno se neće sagledavati pred kapijom Bijele kuće - kaže Matić koji smatra da Milanović može privući glasove desnice, ali da mora biti oprezan da mu se ne ponove neke pogreške.

- Treba voditi računa o tome da pridobivanjem desnog biračkog tijela ne povrijedi one s lijeve strane, to se njemu već dogodilo, no bilo je tada i drugog konteksta, svega. Sada je stariji i pametniji. On je prihvatljiv kandidat i desnom tijelu jer se ne radi o parlamentarnim izborima, nego se bira čovjek koji će voditi Hrvatsku sa stavom. U obraćanju od 15 minuta rekao je više nego Grabar-Kitarović u četiri i pol godine - zaključio je Matić. 

'Ne vjerujem da Milanović može ugroziti Kolindu Grabar Kitarović'

Članica Središnjeg odbora HDZ-a i zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica komentirala je kandidaturu Zorana Milanovića za Pantovčak. Rekla je kako je takav rasplet bio očekivan. 

- Dugo se to u SDP-u govorilo, naravno da je izabrao trenutak koji je pogodan za SDP - rekla je, a na pitanje smatra li da je namjerno održao konferenciju za javnost u istom trenutku kada je započeo program povodom obilježavanja HDZ-ove 30. obljetnice od osnutka, dodala je kako ne smatra da je to bio povod. 

- Ne vjerujem da može ugroziti Kolindu Grabar Kitarović. Ako ona bude javno i jasno rekla da će biti kandidatkinja HDZ-a sigurna sam da će je podržati cijeli HDZ, da će je podržati cijeli centar desno i da će Kolinda Grabar Kitarović ponovno pobijediti na izborima i biti naša predsjednica - rekla je Šuica za RTL.  

'Milanović je stara mušterija HDZ-a'

Veselim se utakmici između Kolinde i HDZ-a i SDP-ovog kandidata. Zoran Milanović je stara mušterija HDZ-a obzirom da smo u proteklih šest izbora pobijedili SDP i Milanovića. Ne vjerujem da neuspješni premijer može biti uspješni predsjednik. Uvjeren sam u pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović, izjavio je gostujući u Dnevniku HTV-a HDZ-ov Branko Bačić. Dodao je kako ona čeka najbolji trenutak kako bi objavila svoju kandidaturu. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...