Obavijesti

News

Komentari 225

Milanović uz novu fotku tvrdi: 'Zbog Plenkovića prijete štete'

Milanović uz novu fotku tvrdi: 'Zbog Plenkovića prijete štete'
1

Milanović tvrdi kako je neprihvatljivo pokoravanje Hrvatske stajalištima Pučke stranke te dodaje da to nije pametno u trenutku u kojem Njemačka zastupa suprotno stajalište

VIDEO

Zoran Milanović na svom Facebooku objavio je večeras poduži status u kojem izražava kako se nada da Andrej Plenković još može postati predsjednik Europske komisije jer da je to, tvrdi, jedini ishod koji može ublažiti štetu koju hrvatski premijer svojim potpuno privatnim ponašanjem sprema našim interesima u Europskoj uniji.

Uz status je objavio i novu fotografiju sa sloganom 'Predsjednik s karakterom' koja baš i ne izgleda moderno, već kao da se netko zaigrao s efektima u aplikacijama za obradu fotografija, a pomalo podsjeća na slavne Obamine plakate. 

Milanović u nastavku svog statusa tvrdi kako je neprihvatljivo pokoravanje Hrvatske stajalištima Pučke stranke te dodaje da to nije pametno u trenutku u kojem Njemačka zastupa suprotno stajalište i podržava Fransa Timmermansa za šefa Europske komisije. Dodaje kako  Plenković i dalje podržava Webera, koji polako sam sebi uskraćuje podršku. 

Prenosimo i što je sve Milanović naveo kao štetu koja nam prijeti zbog Plenkovića. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. Sukob s najmoćnijim državama EU, uglednim demokracijama (Njemačka, Francuska, Nizozemska, Španjolska itd.) koje pokušavaju skupiti većinu za nekakvu odluku. 
2. Svrstavanje u čudnu MANJINSKU grupaciju koja blokira donošenje odluke; za razliku od nas, te države su već u i Schengenu i Eurozoni ili nisu jer to ionako ne žele. Hrvatska navodno želi. 
3. Sukob s izglednim budućim šefom EK, koji će u procesu odlučivanja o pristupu Hrvatske Schengenu i Euru imati taman toliki utjecaj da ga moramo imati za saveznika. Pogledajte kako Bugari pametno kalkuliraju u ovim kaotičnim pregovorima.
Ukratko - Plenković će po povratku u Hrvatsku trebati objasniti čije interese je branio i promicao u Briselu. Svoje ili nekakvih Pučana, koji bez podrške službenog Berlina vrijede nimalo. O svrstavanju s feler-demokracijama da ne govorim. 
Hrvatska mora biti zapadna demokracija. Hrvatska mora birati pravo društvo. Sve drugo je put u jadnu, balkansku despociju.

- Osim što očito nije upućen u pregovore koji se vode na Europskom vijeću, smiješno je da se eto baš Milanović našao upozoravati na navodnu “štetu” koju će Hrvatska trpjeti u EU, a proslavio se izglasavanjem sramotnog Lex Perković koji je Hrvatsku i prije ulaska u članstvo EU posvađao s brojnim partnerima, a osobito s Njemačkom! Za razliku od njega naš predsjednik Plenković štiti nacionalne interese, ima izvrsne odnose s liderima svih ključnih država EU, a svojim je angažmanom na Europskom vijeću snažno pozicionirao Hrvatsku u Europskoj uniji. A o respektu koji Hrvatska uživa na vanjskopolitičkom planu svjedoči i izbor ministrice Marije Pejčinović-Burić za glavnu tajnicu Vijeća Europe! - reagirali su iz HDZ-a na Milanovićevu objavu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 225
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora