Obavijesti

News

Komentari 11

'Milanoviću ne treba podrška izdaijca i političkih mrtvaca'

'Milanoviću ne treba podrška  izdaijca i političkih mrtvaca'
2

Ako Milanović bude kandidat SDP-a i HNS-a tada moram reći da mi u Glasu nećemo podržati niti jedan projekt u kojem sudjeluje stranka koja je prevarila svoje birače, rekla je Anka Mrak Taritaš

VIDEO

Moj stav o kandidaturi Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima je poznat, mene nitko nije anketirao i ne znam kad će biti sjednica Predsjedništva na tu temu, kazao je Gordan Maras (SDP) na pitanje o mogućoj kandidaturi Milanovića na predstojećim izborima.

-  To je pitanje za predsjednika SDP-a Davora Bernardića - rekao je. 

Zagreb: Gordan Maras govorio o radu inspekcija

Podsjetimo, prema neslužbenim informacijama iz vrha SDP-a bivši premijer i predsjednik SDP-a postat će njihov kandidat za predsjednika Republike. Najave su da bi o tome u ponedjeljak trebalo raspravljati Predsjedništvo SDP-a, a krajem mjeseca  Glavni odbor. Navodno je u svim stranačkim anketama Milanović uvjerljivo dominirao među predloženim kandidatima za predsjednika RH.

Anka Mrak Taritaš (Glas) navela je kako je prema medijskim napisima SDP očito odlučio da je Zoran Milanović njihov kandidat.

- Za očekivati je da Milanović kao kandidat SDP-a traži potporu Amsterdamske koalicije i ako to bude tako, mi nismo donijeli još konačnu odluku, ali smo na putu da ga podržimo. No ako Milanović bude kandidat SDP-a i HNS-a tada moram reći da mi u Glasu nećemo podržati niti jedan projekt u kojem sudjeluje stranka koja je prevarila svoje birače i koalicijske partnere - kazala je Mrak Taritaš.

Krešo Beljak (HSS) sretan je zbog ove vijesti, ali nada se da Milanović neće ponoviti greške i da neće dopustiti da ga podržavaju oni koji su prevarili svoje birače, njega i koaliciju u kojoj je on imao glavnu riječ i prema kojima je bio velikodušan prema toj stranci koja danas podržava HDZ.  

- Mislim da mu to ne treba, jer će birači HNS-a ionako na izborima glasati za njega. Ne treba mu podrška izdajica i političkih mrtvaca - izjavio je Beljak.

Mirando Mrsić poručio je da, ako će Milanović biti kandidat SDP-a, treba doći pred predsjednike stranaka u njihovoj koaliciji i tražiti podršku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa