Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Miletić: MOST se brzo mora odrediti ili ćemo opet na izbore

None Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Oni se ne žele odrediti, ali ako to tako bude išlo, dobit ćemo nove izbore, a najviše bi bio kažnjen onaj koji je izbore prouzročio, rekao je predsjednik IDS-a Miletić

Pulski gradonačelnik i predsjednik IDS-a Boris Miletić komentirao je pregovore MOST-a s HDZ-om i SDP-om te ocijenio kako se MOST mora što prije odrediti lijevo ili desno.

- Građanima je bitno znati kamo će Hrvatska ići, nemamo vremena za gubljenje. To je velika doza odgovornosti za sve koji su dobili povjerenje od birača. Oni se ne žele odrediti, ali ako to tako bude išlo, dobit ćemo nove izbore, a najviše bi bio kažnjen onaj koji je izbore prouzročio - izjavio je večeras Miletić u Dnevniku Nove TV.

Miletić je izrazio razumijevanje za trenutačnu situaciju bez vidljivog izlaza u kojoj se nova stranka našla zbog predizbornog zavjeta da neće koalirati s niti jednom od vodećih opcija.  

- Možda se to za njih malo prebrzo desilo, ja vjerujem da će stvari biti jasnije za koji dan. Oni podržavaju potpuno decentralizaciju države i meni je to bilo drago čuti. No, mislim da pregovori ne smiju dugo trajati, oni će se morati odlučiti. Ako misle da sa svojih 19 mjesta mogu zatražiti mandatara neka kažu ime - rekao je.

Komentari (91)
  • Svjedoci smo nevidjenog pritisca od strane ljevicara prema mostu.Ovo se cak moze protumaciti i kao prijetnja.

    11. 11. 2015,   21:01
  • Stvarno gubimo vrijeme, dajte brate Pupavcu da sastavi vladu i idemo dalje.Mnogi iz ovog saziva vlade bi bili presretni.

    11. 11. 2015,   21:03
  • Ne vidim problem ni u novim izborima. Jedan naš vođa je rekao da demokracija košta.

    11. 11. 2015,   21:03