Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milijan Brkić tvrdi: Već sam dao svoj iskaz u DORH-u...

None Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Brkić kaže da je upravo on, kao tadašnji zamjenik glavnog ravnatelja policije, tražio da istragu u aferi elitne prostitucije preuzme riječki PNSUKOK jer su u Zagrebu imali problema s pucanjem mjera

Zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić Jutarnjem listu je potvrdio da je već dao iskaz DORH-u o istrazi događaja iz 2011.

ISTRAGA PROSTITUCIJE Brkićev spis nestao je dok su selili odvjetništvo u Zagrebu?!

- Dao sam iskaz u Državnom odvjetništvu na temu kompromitacije posebnih izvida iz 2011. godina - rekao je Brkić. 

Uvjeren je da se u medije namjerno plasiraju samo parcijalni dijelovi spisa kako bi ga se dodatno diskreditiralo. Smatra i da je to posljedica unutarstranačkih borbi, piše Jutarnji list.

PROBIJANJE ISTRAGE Nestao spis o Brkiću: 'Nemamo ga u državnom odvjetništvu'

Napominje da je upravo on, kao tadašnji zamjenik glavnog ravnatelja policije, tražio da istragu u aferi elitne prostitucije preuzme riječki PNSUKOK jer su u Zagrebu, kako kaže, od ranije imali problema s pucanjem mjera.

Iz Brkićeve izjave nije jasno je li iskaz Državnom odvjetništvu dao samo 2011. godine ili još jednom proteklih dana.

Komentari (29)
  • Dajte više. Spakirajte ovu krticu na radnu robiju. To je taj NADHRVAT. Ma krkan obični. Kaj se ima taj vozit sam u službenom autu po gradu pa razvalit tramvaj ? Naravno kamenjarac ide inkognito.... fura se na neke izuzetne zasluge u domovinskom ratu. Kaj got. Parazit obični i rušitelj bilo kakvog zdravog uredjenja. Lopov i bandit. To je.

    4. 10. 2018,   23:38
  • Dao bi ti iskaz pa skupa s bracekom u Lepoglavu na 3 godine... pa u menzu skupa sa Srkijem na rucak. Jel bi se i onda tako bahatio i glumasao? Usro bi se kao grlica Lilijane...

    4. 10. 2018,   23:04
  • Gospodin Brkić se još jednom "popišao" po DORH-u i institucijama koje bi kao trebale raditi svoj posao. Dokle?

    4. 10. 2018,   23:49