Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milijarderi odbili platiti račun od 50.000 eura, došla policija

None Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL 4

Jedan od uzvanika s jahte u klubu je tijekom večeri častio hostese skupim šampanjcem, a navodno je društvo popilo za 50 tisuća eura. Odbili su platiti račun

U dubrovačku luku proteklog vikenda uplovila je jahta Yas duga 141 metar čiji je vlasnik šeik Hamdan bin Zayed Al Nahyan, a koju koristi i njegov sin. Jahta je stigla iz Tivta.

Odmah te večeri kada se jahta vezala u Gružu ekipa s jahte Yas pohitala je u Culture Cub Revelin, popularni klub u staroj gradskoj jezgri. 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, jedan od uzvanika s jahte u klubu je tijekom večeri častio hostese skupim šampanjcem, a navodno je društvo popilo za 50 tisuća eura.

Jedan iz društva koji je trebao platiti račun je odbio platiti račun za piće hostesa pa je u cijelu priču s naplatom računa došla i zaštitarska služba, a potom i policija.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Policija je muškarca mlađe životne dobi privela u Policijsku postaju, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun koji je premašivao 375 tisuća kuna.

Bogatstvo obitelji se procjenjuje na desetak milijardi dolara. Šeikove tvrtke broje više od 50 tisuća zaposlenih, a vlasnik je i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra.
 

Tema: Hrvatska

Komentari (448)
  • Dubrovnik je toliko skup da i šeici moraju dolaziti u predsezoni.

    11. 6. 2019,   09:04
  • vjerojatno se i milijarder šokirao lopovlukom u dubrovniku i nabijanjem cijena

    11. 6. 2019,   08:56
  • oni kao ne piju alkohol

    11. 6. 2019,   08:45