Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milijunaš iz Broda: 'Zatvorit ću kredite i opustiti se u životu'

None Foto: PIXSELL/24sata 2

Hrvatska Lutrija objavila je da je novopečeni milijunaš, koji je prošlog petka na Eurojackpotu osvojio 26 milijuna kuna, odigrao kombinaciju sa suprugom iz zabave...

Potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta izrazio je milijunaš iz Slavonskog Broda koji nam se javio ovih dana, kažu u Hrvatskoj Lutriji.

- Nakon kraćeg telefonskog razgovora o dobitniku ne znamo puno više, no nije riječ o mladom konobaru kako su u javnosti kružile priče. Ono što znamo je da je dobitnik 26.175.033,09 kuna bliže pedesetim godinama i da je zajedno sa suprugom na prodajnom mjestu Tiska iz zabave odigrao jednu kombinaciju Eurojackpota. Baš kao i mnogi drugi igrači koji se petkom nadaju da će njihovi brojevi biti dobitni, no ovog puta sreća je odlučila krenuti put Slavonskog Broda - priopćili su iz Lutrije.
Dobitnik još ne vjeruje kako je osvojio ovoliki iznos, a napominje kako će, kad zatvori kredite, nastaviti opušteno živjeti. Nakon odbitka poreza na dobitke, ostat će mu na raspolaganju više od 18,3 milijuna kuna koje može preuzeti od 19. veljače (10 dana od dana izvlačenja).
Iz Lutrije su poručili kako čestitaju dobitniku i nadaju se da će još ovakvih dobitaka biti još. U sljedećem kolu, 16. veljače, Eurojackpot iznosi jamčenih 74 milijuna kuna.

Komentari (132)
  • Čim je čovjek u kreditima znaci da je u prave ruke otislo...neka mu je sa sricom..puno zdravlja i da dugo uživaju u osvojenom iznosu..

    15. 2. 2018,   12:44
  • blago njemu, on će zatvoriti kredite i napokon na miru ručati ne misleći više o problemima sa kreditima, režijama i ostalim računima i troškovima .... ! Neka mu je sa srećom....

    15. 2. 2018,   12:51
  • 8 milijuna kuna poreza hah aha za zha ha ha ha ha ha ua au aha ha aha haha ha ha ha kakav jad. A ovaj kad saznaju za njega u Brodu, ocerupat ce ga kao kokos

    15. 2. 2018,   12:28