Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milijunaša izboli nožem: Htio je dokazati da su beskućnici lijeni

None Foto: Instagram 9

Kieren tvrdi da trgujući kripto valutama dnevno može zaraditi i do 85,000 kuna. Hvali se luksuznim automobilima i brendiranom odjećom. Beskućnike smatra 'lijenima i slabima'...

Milijunaš Kieren Hamilton Kez (23) odlučio je dokazati kako su beskućnici sami krivi za stanje u kojem se nalaze. Hamilton je pred televizijskim kamerama proveo tri noći spavajući na ulicama Londona i prosio.

Nakon što je propao njegov eksperiment u kojem je shvatio da se ipak ne bi mogao izvući s 'ceste' tako lako, vratio se u svoj luksuzni dom. Potom ga je opljačkala banda maskiranih provalnika i ubola nožem, piše Mirror.

Foto: Instagram

Kieren se obogatio trgujući kripto valutama. Sudjelovao je u showu 'Rich Kids Go Homeless'.

Foto: Screenshot/Channel 5

- Beskućnici su lijeni i slabi. Ne bi smjeli biti takvi. Mislim da bi mogli napraviti puno više za sebe da to žele. Ionako su već na dnu, nemaju što izgubiti - objasnio je Kieren svoje stajalište. 

Foto: Instagram

Kieren živi raskošno, u luksuznoj kući koju dijeli s djevojkom Jess i jednogodišnjom kćeri. 23-godišnjak kaže može dnevno zaraditi i do 10.000 funti (oko 85,000 kuna) te da posjeduje automobile u vrijednosti 100.000 funti (cca 850,000 kuna). 

Kez se hvali brendiranom odjećom i kaže da ima 30.000 funti vrijedan 'ormar'. Kad su pljačkaši upali u njegov doma, Kieren ga je odlučio braniti. Nakon što su ga lopovi uboli nožem završio je na operaciji.

Komentari (33)
  • Većina beskućnika ima zdravstvene probleme uglavnom psihičke prirode kao što većina milijunaša ima zaleđe (nasljedstvo, kriminalna aktivnost, "prvi miliun" za kojeg se ne pita...) ili kod nas političku podršku

    24. 4. 2019,   07:25
  • Konkurencija za Darwinovu nagradu ove godine je opaka

    24. 4. 2019,   07:18
  • Eh..misli da je sa 23 godine shvatio baš sve u životu. Ma ne ke.njaj i uživaj u onome što imaš.

    24. 4. 2019,   07:52