Obavijesti

News

Komentari 26

Milijuni zveckaju! Dobitak na Super Bingu najveći je ikada

Milijuni zveckaju! Dobitak na Super Bingu najveći je ikada
3

Prema pravilima, u slučaju da dobitni iznos vrtoglavo naraste i dosegne preveliku novčanu svotu, može se organizirati posebno izvlačenje dok se ne dobije dobitnik

VIDEO

Dobitak na Super Bingu najveći je u povijesti Hrvatske lutrije. Ako netko u ovom kolu bude imao dobitne brojeve, može se smatrati posebno sretnim čovjekom - kaže Nora Cecić, glasnogovornica Hrvatske lutrije.

U slučaju da dobitnika Super Binga ipak ne bude, a nagradni fond nastavi rasti, lutrija može, otkriva Cecić, organizirati izvlačenje prema posebnim pravilima.

- U dogovoru s Ministarstvom financija možemo organizirati tzv. posebno izvlačenje. To znači da se izvlače brojevi do trenutka dok se ne izvuče dobitna kombinacija - objašnjava glasnogovornica.

Takav način izvlačenja prakticira se u nekim zemljama Europe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kod nas još nije bilo takvog izvlačenja jer nije bilo potrebe - zaključuila je Nora Cecić.

Super Bingo popeo se na gotovo 35 milijuna kuna, a cijeli ovotjedni fond dobitaka Hrvatske lutrije (Bingo, loto 7/39 i loto 6/45) viši je od 54 milijuna kuna.

Lotomanija koja je 2009. godine tresla Hrvatsku donijela je do sada najveću izvučenu sedmicu od čak 44 milijuna kuna. Dobitci na Super Bingu bili su skromniji. Do sada je najveći bio 2007. godine i iznosio je oko 16 milijuna kuna, a 2008. godine 14, 2 milijuna kuna.

Umirovljenik iz Požege osvojio 10.000 kuna u igri 24sata bingo express

Jovo Karavla (64) umirovljenik iz Požege dobio je 10.000 kuna u nagradnoj igri 24sata Bingo Express. Posjetio je u ponedjeljak poslovnicu Hrvatske lutrije u Požegi, gdje ga je čekala ljubazna gospođa Ljiljana sa svežnjem uredno složenih novčanica.

- Dva mjeseca pretplatnik sam na novine 24sata. Igrao sam sve dosadašnje nagradne igre. Nekima to nije velik novac, ali nama umirovljenicima dobro dođe - rekao je Jovo, koji je u mirovini, a radio je kao instruktor vožnje u autoškoli.

Vidovnjakinja: Pun mjesec ne donosi sreću, ponovno neće biti dobitnika

U petak je pun Mjesec i nije dobro igrati loto tri dana prije i tri dana poslije jer je velika vjerojatnost da dobitka neće biti, kaže zagrebačka vidovnjakinja Mirela Marković. Ako ipak mislite da vas prati sreća, dodaje Mirela, onda uplatite danas, sutra ili u ponedjeljak, a u petak i subotu nikako jer je tada negativni utjecaj Mjeseca najveći. Glavni Bingo dobitak, gotovo je sigurna, neće biti izvučen i prenijet će se u sljedeće kolo. Isto je i s ostalim igrama na sreću, a ako ipak igrate, Mirela predlaže navedene brojeve.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)