Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Milina: Za napad u Đevrskama podignuto ukupno šest prijava

None Foto: Robert Anic/PIXSELL

Prijava je podignuta za kazneno djelo prijetnje i ona je povezana za zločin iz mržnje. I prekršajne prijave su također povezane po nacionalnoj osnovi, rekao je glavni ravnatelj policije

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina rekao je u petak da je za napad u Đevrskama ukupno podignuto pet prekršajnih prijava i jedna kaznena prijava, javlja RTL.

- PU šibenska je promptno reagirala, odmah su pronađeni počinitelje i podnesene su dvije prekršajne prijave. No temeljem prijave vlasnika kafića podnesene su još tri prekršajne prijave te naknadno jedna kaznena prijava za događaj prije mjesec dana. Znači, za Đevrske imamo pet prekršajnih prijava i jednu kaznenu - rekao je Milina.

PETERO U BOLNICI Knin: Maskirani upali u kafić pa tukli ljude jer su gledali Zvezdu   

U istom kafiću do incidenta je došlo i prije mjeseca dana.

- Upravo to je taj drugi događaj iz Đevrska gdje naknadna prijava vlasnika i to je događaj koji smo isto razriješili. Osoba iz snimke je kazneno prijavljena. A prijava je podignuta za kazneno djelo prijetnje i ona je povezana za zločin iz mržnje. I prekršajne prijave su također povezane po nacionalnoj osnovi. Išlo je privođenje sucu, a sada ide i privođenje pritvorskom nadzorniku za kazneno djelo prijetnje - rekao je Milina. 

Komentari (166)
  • Sto je sa prijavama Nikole Kajkica u svezi srpskih zločina u Vukovaru ?!

    23. 8. 2019,   19:56
  • Gdje su imena? Tko kaže da nije provokacija, s namjerom. Ovak su skrivali ime one Mare kaj zapali požar kraj Šibenika. Zašto se bojite objaviti imena? Ima neki razlog, kaj ne, Milina?

    23. 8. 2019,   20:45
  • Daba smo se mi borili i ko to kaze da smo mi pobijedili jer meni to ne izgleda tako

    23. 8. 2019,   20:02