Obavijesti

News

Komentari 9

Milinović: Priveli čovjeka kojeg sumnjiče za napad na Goljak

Milinović: Priveli čovjeka kojeg sumnjiče za napad na Goljak
4

Ministar je nakon bolnice Goljak otišao u KBC Zagreb. Obišao je odjel neonatologije na kojem su najmanje bebe. Tamo je i dječačić rođen u 22. tjednu trudnoće

VIDEO

Znam te s televizije, ti si Darko Milinović, veselo je tijekom terapije pozdravio devetogodišnji dječak ministra Milinovića koji je u četvrtak prijepodne posjetio Specijalnu bolnicu za djecu s motoričkim smetnjama Goljak u Zagrebu. Ministar Milinović obišao je odjele na kojima se liječe djeca, a pogledao je i prostor bolnice koji je izgorio prije dva dana.

- Žao mi je da vas nisam i prije posjetio. Sad tek vidim s koliko pažnje i ljubavi se brinete o djeci. Kad to vidite, još više dolazi do izražaja teroristički čin. Na sreću je bila brza intervencija i djelatnice i vatrogasaca pa se požar nije proširio - kazao je Milinović.

Dodao je da su na sastanku dogovorili da će iz sredstava za hitne intervencije dati oko 250.000 kuna za kupnju novog uređaja za snimanje mozga kakav je oštećen u požaru.

- Sinoć je privedena osoba za koju se sumnja da je izazvala požar - pohvalio je ministar policiju. 

Zagrebačka policija potvrdila je da je na kriminalističkom istraživanju čovjek kojeg se dovodi u vezu s napadom na bolnicu.

Ministar Milinović potom je otišao na Rebro, u KBC Zagreb. Obišao je Odjel neonatologije na kojem su najmanje bebe. Tamo je smješten i dječačić rođen prije tri tjedna u 22. tjednu trudnoće.

- Htio sam se uvjeriti u stanje malog pacijenta koji je rođen sa 600 grama, a sad ima 900. Htio bih čestitati našim liječnicima. Rodi se oko 200 beba lakših od 1000 grama, a preživi ih oko 150. To je pokazatelj prave skrbi o malim pacijentima - pohvalio je Milinović.

Najavio je i dolazak novog uređaja za hipotermiju koji će pomagati pri liječenju srčanih bolesnika, ali i malih beba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa