Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ministar nasilnik: Aktivisticu je zgrabio za vrat i bacio na ulicu

None Foto: screenshot/

Greenpeaceova aktivistica došla je na zatvoreni event i i prekinula govor Philipa Hammonda. To je iziritiralo Fielda koji nije mario ni za kamere te je nasrnuo na ženu pred zgroženim kolegama...

Britanski ministar Mark Field (54) napao je ekološku aktivisticu u četvrtak navečer na eventu u Londonu. Žena se pojavila na večeri bankara i londonskih zastupnika. Gnjevni Field ju je gurnuo, a potom i uhvatio za vrat te je izbacio iz prostorije.

Greenpeaceova aktivistica došla je na zatvoreni event i i prekinula govor Philipa Hammonda o Brexitu i ekonomskoj situaciji u zemlji. To je iziritiralo Fielda koji nije mario ni za kamere te je nasrnuo na ženu pred zgroženim kolegama, prenosi Daily Mail.

Njegova reakcije izazvala je žustru raspravu na društvenim mrežama. Ministar Field se ispričao za svoje ponašanje. 

- Nije bilo osiguranja na našem eventu. Zbog toga sam zgrabio uljeza i pokušao tu ženu što prije izbaciti iz prostorije - objasnio je Field i još jednom ponovio kako mu je iznimno žao što je tako reagirao.

Foto: screenshot/

Kasnije je dodao kako je mislio da aktivistica ima oružje kod sebe. Neki komentatori su se složili s njim i rekli kako je dobro reagirao s obzirom da je imao tek par sekunda za odluku. Drugi su pak komentirali kako je 'siledžija' i kako je njegov način sramotan.

Foto: Twitter

U međuvremenu je suspendiran. 

Komentari (45)
  • nije ju udario, samo ju je udaljio. hebeni zeleni...

    21. 6. 2019,   13:44
  • Zanimljivo da niti ne osuđuje aktivusticu.usla u nepozvana u event koji je bio zatvoren, čovjeku usred govora i onda je ona žrtva kada ju je nepozvanu izbacio. Da ja tako dođem u redakciju 24 sata recimo, baš me zanima kako bi postupili bili sa mnom

    21. 6. 2019,   14:10
  • Tako se to rijesava!pa im vise nece past na pamet upadat na zatvorene ceremonije..hahahahah...loooool

    21. 6. 2019,   13:50