Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ministarstvo branitelja sada je u rukama Vesne Nađ iz SDP-a'

None Foto: P.Glebov/Pixsell

Vlada na sjednici nije razriješila dužnosti Vesnu Nađ, dosadašnju zamjenicu ministra zbog kojeg su branitelji i pokrenuli prosvjed, pa ona sad vodi ministarstvo

Bojan Glavašević, pomoćnik bivšeg ministra branitelja Predraga Matića, na Twitteru se osvrnuo na ostavku ministra Mije Crnoje. 

- Nema likovanja. Tražimo ministra/ministricu koja/i zna raditi taj posao dobro i POŠTENO, bez afera i nezakonitosti - napisao je Glavašević.

Prokomentirao je izjavu prvog predsjednika Vlade Tomislava Karamarka koji je rekao kako je nad Crnojom provedena klasična haranga istaknuvši kako je dokazao da su sve bile laži i obmane.

.- Tomislav Karamarko za navigaciju moralnim pitanjima ne koristi moralni kompas, nego moralni anemometar - dodao je Glavašević.

Zanimljiva je i činjenica da Ministarstvo branitelja nakon Crnojine ostavke preuzima zamjenica ministra Vesna Nađ, zbog koje su branitelji u Savskoj i pokrenuli svoj prosvjed. Branitelji su uz ostavku Nađ, zahtijevali i ostavke Predraga Matića i Bojana Glavaševića, a Vlada na svojoj prvoj sjednici nije razriješila dužnosti ni Nađ ni Glavaševića.

- Samo još jedan detalj: ostavkom Crnoje, upravljanje Ministarstvom branitelja preuzela je njegova zamjenica Vesna Nađ, članica SDP-a :) -  napisao je Glavašević na svojem Twitteru.

Glavašević je ranije najavio kako piše ostavku na mjesto pomoćnika ministra branitelja, koju će predati novoj Vladi.

Komentari (136)
  • Jadno!!! Mali, mentor te zove, jučer mu nisi očistio cipele!

    28. 1. 2016,   23:50
  • samo se ti bojane veseli , gospoda zamjenica bi do jutra mogla biti smjenjena

    28. 1. 2016,   23:14
  • Ima i pravo da se ruga,kad njihovi mediji smjenjivaju ministra i ja bi se rugala,pričala kao on ili Milanović.Blago njima dok im je ovakvih medija koji stvaraju javni linč kad je u pitanju prekršaj osobe koja pripada desnoj opciji a zataškavaju njihove afere i kaznena djela...

    28. 1. 2016,   23:55